Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Uppväxt med Astrid Lindgren

Uppväxt med Astrid Lindgren

Inbunden bok Bilda förlag. 2002. 168 sidor.

Nära nyskick. .........Uppväxt med Astrid Lindgren är ingen vanlig författarbiografi utan en gripande berättelse om hur en utsatt liten pojke fann tröst och uppmuntran i Astrid Lindgrens böcker. Senare i livet växte en stark vänskap fram mellan den vuxne mannen och Astrid Lindgren. De fann i varandra en själsfrände. Arne Reberg var det utsatta barnet och han berättar här mycket personligt och känsloladdat om medmänniskan Astrid Lindgren. Vi möter i boken inte bara en stor författare utan också en viktig opinionsbildare som engagerade sig starkt för barnens och djurens rätt och som värnade om vår natur och om världsfreden. I boken ingår essäer och artiklar där Astrid Lindgren skriver om frågor hon brann för.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9157475547
Titel
Uppväxt med Astrid Lindgren
Författare
Arne Reberg
Förlag
Bilda förlag
Utgivningsår
2002
Omfång
168 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
300 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Uppväxt med Astrid Lindgren är ingen vanlig författarbiografi utan en gripande berättelse om hur en utsatt liten pojke fann tröst och uppmuntran i Astrid Lindgrens böcker. Senare i livet växte en stark vänskap fram mellan den vuxne mannen och Astrid Lindgren. De fann i varandra en själsfrände. Arne Reberg var det utsatta barnet och han berättar här mycket personligt och känsloladdat om medmänniskan Astrid Lindgren. Vi möter i boken inte bara en stor författare utan också en viktig opinionsbildare som engagerade sig starkt för barnens och djurens rätt och som värnade om vår natur och om världsfreden. I boken ingår essäer och artiklar där Astrid Lindgren skriver om frågor hon brann för.