Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Energi och information : redskap för god hälsa

Energi och information : redskap för god hälsa

av

Häftad bok. Människans Resurser AB, Stockholm. Första upplagan uppl. 2007. 84 sidor.

Nära nyskick. Undertitel: En unik chans att bli riktigt frisk. Bok 2. Limhäftad upplaga med mjuka, illustrerade pärmar. Omslag: Jan Aranovic. Mörkt grönt ryggsnitt på vit botten. Förefaller oläst. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789197445733
Titel
Energi och information : redskap för god hälsa
Författare
Boris Aranovich
Förlag
Människans Resurser AB
Utgivningsdatum
20100430
Omfång
84 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
149 x 210 mm Ryggbredd 6 mm
Vikt
157 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bokserien ”En unik chans att bli riktig frisk” handlar om nya innovationer inom hälsoområdet: Nya metoder och ny teknik som verkligen innebär nya möjligheter för människor att utnyttja sina egna resurser och bli av med sina hälsoproblem. Att visa på en unik chans att bli riktigt frisk är ju själva idén med serien. Här beskrivs en rad vägar till hälsa som verkligen kan innebära en unik möjlighet till hälsa för många människor. ”En unik chans att bli riktigt frisk” handlar framför allt om självhjälp. När vi talar om hälsa är sanningen den, att bara du själv kan bygga upp och upprätthålla din hälsa. Ingen annan kan göra det åt dig. Denna andra bok handlar om helt nya möjligheter att behandla människor med hjälp av energetiska metoder och informationsmetoder. Trotts att dessa och även själva begreppet är obekväm för de flesta människor så är det ändå de som på ett naturligt sätt kan återställa kroppens resurser. Genom att påverka kroppens energi och information kommer vi närmare lösningen av våra hälsoproblem. Då stärker vi kroppen så att den kan hela sig själv, och då kan vi verkligen bli riktigt friska.