Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mat, minnen & golf

Mat, minnen & golf

Inbunden bok Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 138 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK. Sörenstams berättelse om vägen till framgång, livet på toppen, dramatiska utmaningar kryddade med hennes egna komponerade matrecept. Kokbok. Rikt illustrerad, foto Bruno Ehrs. Inbundet grönt klotryggband, laminarade pärmar, olivgräna första och sista uppslag. 4:o. 273x200x19 mm. 720 g. [0113]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153434962
Titel
Mat, minnen & golf
Författare
Annika Sörenstam - Mia Gahne
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
138 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 274 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
731 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mat, minnen och golf - i Annika Sörenstams egen version. I den här boken visar hon en helt annan sida av sig själv. En sida som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner kring matbordet.

De flesta av oss har en bild av Annika Sörenstam som en djupt koncentrerad golfare med keps och solglasögon. Men ända sedan hon var liten har hon älskat att vara i köket och hjälpa mamma att laga mat. Under åren på touren blev matlagning ett sätt att koppla av och njuta av att vara hemma. Dessutom var de ett sätt att se till att hon fick i sig precis vad som behövdes för att kunna tävla på topp.

Här bjuder hon på sina favoritrecept, lättlagade rätter som passar både golfare och glada köksamatörer. Vi får dessutom läsa historien om hennes liv och framgång, från första golfminnet till sista tävlingsputten.