Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Vårmat från Arla köket

Vårmat från Arla köket

Böcker. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 160 sidor.

Nu spirar vårkänslorna: längtan efter sparris, rabarber och nässelsoppa; otålig väntan på primörer. Att välja råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest, är första steget till att lyckas i köket. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren, ofta med hjälp av några av Sveriges bästa matlagare. Vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga till både vardag och fest. Nu har Arla Köket samlat sina favoriter i fyra kokböcker, indelade efter säsong. Vårmat är den tredje boken. Hur smakar då ett vårrecept från Arla Köket? Det kan vara ljuvligt som en marinerad lax med örtcrème eller läckert som en fiskwallenbergare med pepparrot. Förrättslätt som rostad sparris eller kalasgott som en havrekaka med rabarber. Men det ger ofta en stor smakupplevelse i förhållande till arbetsinsatsen. Arla Kökets recept gör det enkelt att välja rätt råvaror för den som vill laga mat efter säsong. Bra både för smakens och miljöns skull. Boken rymmer ett hundratal härliga recept som alla är illustrerade med en inspirerande bild. För att göra det ännu enklare att laga just säsongsmat är recepten indelade kapitlen Påskmaten, Vårfesten, Lättlagat, Vårmenyer och Kalasgott.

Förlagsfakta

ISBN
9789174243628
Titel
Vårmat från Arla köket
Författare
Edestrand, Annika
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2014
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
200 x 295 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
874 g
Språk
Svenska