Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet

Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet

Inbunden bok. Tree Publishing. 1 uppl. 2012. 143 sidor.

Nyskick. PRESENTSKICK.
Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.

Choklad tar plats. Det ska den göra.

Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.

Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.

Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.

Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.

Njut ordentligt nu.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197754224
Titel
Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
Författare
Annika Edestrand
Förlag
Tree Publishing
Utgivningsår
2012
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
732 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.

Choklad tar plats. Det ska den göra.

Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.

Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.

Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.

Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.

Njut ordentligt nu.