Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Din guide till wellness : kom i livsbalans

Din guide till wellness : kom i livsbalans

Inbunden bok. Bladh by Bladh. 1 uppl. 2015. 249 sidor.

Nyskick. Julklapp!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187371622
Titel
Din guide till wellness : kom i livsbalans
Författare
Lefterow, Annette
Förlag
Bladh by Bladh
Utgivningsår
2015
Omfång
249 sidor
Bandtyp
Halvklotband
Mått
210 x 230 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
900 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Din guide till wellness är en bok som integrerar traditionell och innovativ hälsa. Läsaren får utöver boken ett medlemskap i den digitala hälsoplattformen, Lefterow.com

Innehållet i boken vänder sig till en bred målgrupp och innefattar några av världens mest populära träningsformer och hälsofilosofier. Yoga, pilates, meditation och ayurveda är fyra av åtta delar i boken som alla toppar hälsotrenderna på den globala marknaden. Mat som medicin, träning i vardagen, självbehandling med spa och dans som motion kompletterar de åtta delar som tillsammans utgör Lefterow-metoden.

Här går författaren på djupet av alla aspekter inom hälsa men lyfter även in nya begrepp och kommande trender så som wellness management, wellness economy, digital hälsa och mindset-meditationer. Det finns ytterligare en dimension av boken som vänder sig till alla åldrar genom wellness för barn och wellness mitt i livet.

Den globala wellnessindustrin omsätter idag 3,4 biljoner dollar och egenvården tar mark med produkter som möjliggör resultatinriktad hälsa i vardagen. Den digitala versionen av boken ger läsaren möjlighet att komplettera sina kunskaper inom wellness med filmade fördjupningar i utvalda kapitel, yoga online, pilates online, filmade kurser ibland annat ayurveda och träning med redskap i hemmet. Här erbjuds även dagens wellnesstips, wellness-podden, meditation och andra digitala mervärden.

Det är 10 år sedan Annette Lefterow gav ut sin första bok om wellness och redan då ansågs hon var före sin tid. Nu har wellness blivit ett starkt och etablerat begrepp inom hälsa. Genom att erbjuda en traditionell bok i kombination med wellness online och digital hälsa ligger hon fortsatt steget före.

Din guide till wellness är en tidlös bok som läsaren kan återkomma till i olika skeden av livet för att hitta redskap och verktyg till hälsa och välbefinnande i sin vardag. Digitalt lever boken vidare och uppdateras med nya verktyg.
Foto: Peter Orevi

Om författaren
Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow tränings- och wellnesskoncept.