Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En god katt förlänger livet

En god katt förlänger livet

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1998. 155 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. ................Att en liten katt inte bara förlänger utan också förljuvar livet har våra författare upptäckt. Anna-Lena tidigt hon växte upp med katt. Så här skriver hon: Att ha katt är för mig lika naturligt som att ha lakan i sängen. Livet blir skönare med katt.
Staffan som varit hundmänniska och som tyckt att det var lite snopet att hans ungdoms machoidol älskade katter vet nu bättre. Men han mötte sin katt sent i livet samtidigt som han efter tjugosju år träffade sin ungdomskärlek Marianne igen det var hennes katt.
I tjugofem kapitel turas två livskloka, originella, humoristiska kattälskare om att berätta. Berikade blir också alla kattvänner som här känner igen sig, skrattar och gråter och börjar se på sin katt på ett alldeles nytt sätt.
Katrin Jakobsens specialdesignade fotografier lägger en extra dimension till texten.
Anna-Lena Brundin är sångerska, ståuppartist och författare. Staffan Heimerson är Sveriges Radios korrespondent i Washington.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137112805
Titel
En god katt förlänger livet
Författare
Brundin, Anna-Lena
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1998
Omfång
155 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
146 x 235 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
442 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att en liten katt inte bara förlänger utan också förljuvar livet har våra författare upptäckt. Anna-Lena tidigt ¿ hon växte upp med katt. Så här skriver hon: ¿Att ha katt är för mig lika naturligt som att ha lakan i sängen. Livet blir skönare med katt.¿Staffan som varit hundmänniska och som tyckt att det var lite snopet att hans ungdoms machoidol älskade katter vet nu bättre. Men han mötte sin katt sent i livet ¿ samtidigt som han efter tjugosju år träffade sin ungdomskärlek Marianne igen ¿ det var hennes katt.I tjugofem kapitel turas två livskloka, originella, humoristiska kattälskare om att berätta. Berikade blir också alla kattvänner som här känner igen sig, skrattar och gråter och börjar se på sin katt på ett alldeles nytt sätt.Katrin Jakobsens specialdesignade fotografier lägger en extra dimension till texten.Anna-Lena Brundin är sångerska, ståuppartist och författare. Staffan Heimerson är Sveriges Radios korrespondent i Washington.