Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
ELDE x 3

ELDE x 3

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. 2004. 260 sidor.

Mycket gott skick. SAMLINGSVOLYM, tre tidigare utgivna delar samlade i en volym. 1) Om ingen nyper mig i rumpan snart så går jag hem (1997). 2) Var ska man lägga näsan om inte i blöt? (1999). 3) Rik, frisk & lycklig (2002). Helt igenom illustrerad, tecknade serier. Inbundet gult laminatband. 8:o. 200x160x40 mm. 890 g. [9401] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex handb* för handbok, handböcker, handbook(s) etc) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9146204989
Titel
Elde x 3
Författare
Anna-Karin Elde
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2004
Bandtyp
Kartonnage
Mått
163 x 201 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
885 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Livet är det som pågår medan man anar att det är livet som pågår. Gammalt djungelordspråk.Ge dig själv och dina vänner en stor gul bok. Mina tre tidigare böcker samlade i en:Om ingen nyper mig i rumpan snart går jag hemVar ska man lägga näsan om inte i blöt?Rik, frisk & lyckligKropp, kaffe, kärlek, vin och vatten är några av dom saker som ingår. På ständig spaning efter situationer och samtal som avslöjar vår samtid. Sublim kartläggning av glappet mellan livet, så som vi önskar att det vore, och den något bistrare verkligheten. Allt tecknat och skrivet i relativt hög fart, men under lång tid.