Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
ENERGIBARN – våra älskade skitungar
ENERGIBARN – våra älskade skitungar ENERGIBARN – våra älskade skitungar ENERGIBARN – våra älskade skitungar ENERGIBARN – våra älskade skitungar ENERGIBARN – våra älskade skitungar ENERGIBARN – våra älskade skitungar

ENERGIBARN – våra älskade skitungar

Inbunden bok Pickabook förlag. 2010. 120 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Signerad av förf. på smutssidan! – Se fler bilder! ––

Anna Hallén är lärare, resurspedagog, kostrådgivare och framförallt en bländande inspiratör. Anna brinner för våra Skitungar eller som Anna kallar dem Energibarn.
• Anna visar på ett enkelt och positivt sätt hur vi kan kompensera bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar. Barn med NPF uppfattas ofta som Skitungar. De äter upp vår energi. Vill du vara med att skapa positiva Energibarn av Skitungarna?

"En mycket bra bok om desa energibarn som Anna beskriver på ett utomordentligt sätt. Enkelt och rakt på förklarar hon utifrån sig själva och sitt arbete med energibarn. Boken ger många verktyg för både pedagoger och föräldrar. Mycket intressant med matens betydelse som hon bekriver tydligt och många bra tips på annat mat-tänk för att hjälpa dessa barn och föräldrar. Rekommenderar boken av hela mitt hjärta." av Pia Olsson.

"Boken ger på ett intressant och tydligt sätt en inblick i problematiken med ADHD, Aspergers mm. Diagnoser som är så vanliga att de numer berör de allra flesta i vårt samhälle. Anna Hallén ger enkla och handfasta råd hur man kan hjälpa de barn och även vuxna som har dessa problem. Jag tycker att boken gav mig en betydligt större förståelse och även verktyg för hur man kan hjälpa personer med t.ex. ADHD. Själv jobbar jag inte med barn men kan se problematiken tydligt på exempelvis min arbetsplats och i min umgängeskrets." av Marie.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789197705349
Titel
Energibarn : våra älskade skitungar
Författare
Anna Hallén
Förlag
Pickabook förlag
Utgivningsår
2010
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Anna Hallén är lärare, resurspedagog, kostrådgivare och framförallt en bländande inspiratör. Anna brinner för våra Skitungar eller som Anna kallar dem Energibarn.
Anna visar på ett enkelt och positivt sätt hur vi kan kompensera bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar. Barn med NPF uppfattas ofta som Skitungar. De äter upp vår energi.
Vill du vara med att skapa positiva Energibarn av Skitungarna? –