Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
LCHF-HUSMANSKOST - Den goda vägen till hälsa och viktminskning

LCHF-HUSMANSKOST - Den goda vägen till hälsa och viktminskning

Inbunden bok Bonnier Fakta. 1 uppl. 2010. 143 sidor.

Nära nyskick. Är fet mat, bli mätt och gå ner i vikt. Över 70 recept, åttaveckorsmeny. Kokbok för viktminskning. Rikt illustrerad. Inbundet illustrerat pappband. 8:o. 230x200x19 mm. 615 g. [8928]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174241013
Titel
LCHF-husmanskost : den goda vägen till hälsa och viktminskning
Författare
Anna Hallén
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2010
Omfång
143 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
201 x 232 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
615 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den goda vägen till hälsa och viktminskning LCHF är kunskapen för dig som vill må ditt allra bästa men också perfekt för dig som kämpar med övervikt. Genom att begränsa vårt kolhydratintag och i stället öka fettintaget håller vi oss mätta längre, samtidigt som kroppens fettförbränning ökar. Dessutom tillkommer en rad andra hälsomässiga vinster – det livsviktiga insulinsystemet skonas, blodsockerkurvan stabiliseras och energin ökar. I LCHF-husmanskost presenterar kostrådgivare Anna Hallén mer är 70 härliga, lättlagade och mättande recept. Boken rymmer såväl varmrätter som bröd, tillbehör, desserter och "snabba enkla". Dessutom hittar du spännande alternativ till de traditionella mer kolhydratrika tillbehören: Pastan ersätts med en härlig zucchinispagetti och istället för potatismos serveras ett mättande blomkålsmos. Författaren har själv lagt om sitt liv med hjälp av LCHF och delar frikostigt med sig av både recept och personliga erfarenheter. Ur innehållet Mitt liv som tjockis – Författaren berättar personligt om otaliga bantningsresor, om ständiga misslyckanden och om hur hon slutligen, med hjälp av LCHF, lyckades bryta trenden. En åttaveckorsmeny hjälper dig att komma igång. Varför äter vi för mycket? Ett näringsfysiologiskt avsnitt som ger en god baskunskap och en bättre förståelse för hur kosten påverkar kroppen. Tips för den besvärliga kroppen – Hur gör man när vikten envist står still trots att man gör allting rätt? Menyer och recept – Härliga frukostförslag och brödrecept, mättande middagsrecept, läckra desserter och "snabba enkla".