Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland
CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland

CYKELPROMENADER – Öresund runt – Malmö och Lund – Österlen – Köpenhamn – Nordsjälland

Inbunden bok. Liber. 2009. 218 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Inb. med mjuka pärmar. – Se fler bilder! –– En oemotståndlig cykelguide, som ger förslag på 22 cykelpromenader runt Öresund. Tänk på att det inte bara är du som mår bra av cykla – naturen gör det också!

• Längden på cykelpromenaderna är mellan 12 till 33 km, varje promenad är tänkt som en dagsutflykt. Promenaderna har utförliga kartor och vägbeskrivning och naturligtvis finns det trevliga kaféer och matställen längs med turerna.
• Vid varje tur finns; Till och från, Sova över, Kaféer och rastplatser samt Med egen matsäck.
• Frihet är att cykla!

• Anna Fredriksson och Rolf Jönsson är entusiastiska cyklister med filosofin att raster är lika viktiga som cyklingen. Det här är deras andra cykelguide. Den första var Cykelpromenader i Stockholmstrakten. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147808472
Titel
Cykelpromenader : Öresund runt - Malmö och Lund - Österlen - Köpenhamn - Nordsjälland
Författare
Fredriksson, Anna
Förlag
Liber
Utgivningsår
2009
Omfång
218 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
442 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En oemotståndlig cykelguide, som ger förslag på 22 cykelpromenader runt Öresund. Tänk på att det inte bara är du som mår bra av cykla - naturen gör det också!

Läs mer
Längden på cykelpromenaderna är mellan 12 - 33 km, varje promenad är tänkt som en dagsutflykt. Promenaderna har utförliga kartor och vägbeskrivning och naturligtvis finns det trevliga kaféer och matställen längs med turerna.
Vid varje tur finns; Till och från, Sova över, Kaféer och rastplatser samt Med egen matsäck.
Frihet är att cykla!

Om författarna
Anna Fredriksson och Rolf Jönsson är entusiastiska cyklister med filosofin att raster är lika viktiga som cyklingen. Det här är deras andra cykelguide. Den första var Cykelpromenader i Stockholmstrakten.