-
Annas örtagård : om glädjen att odla och anvä...
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 208 sidor.
Nära nyskick. S.k. danskt band
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100106542
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
Albert Bonniers Förlag 9100106542 -
Annas örtagård : om glädjen att odla och anvä...
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 208 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100106542
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
Albert Bonniers Förlag 9100106542 -
Annas örtagård : om glädjen att odla och anvä...
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 208 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100106546
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
Albert Bonniers Förlag 9789100106546 -
Annas örtagård. Om glädjen att odla och använ...
Häftad. Boken är i mycket gott skick. 2:a reviderade upplagan. 2005
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100106542
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
9100106542 -
Annas örtagård : om glädjen att odla och anvä...
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 208 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100106542
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
Albert Bonniers Förlag 9100106542 -
Annas örtagård Om glädjen att odla och använd...
Häftad bok.
Gott skick. Bonnier 2005. andra reviderade uppl. Häftad. Illustrerad. 208 s. ISBN 9100106542
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100106542
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
9100106542 -
Annas örtagård om glädje att odla att använda...
Nyskick. Stockholm,2005,Albert Bonniers förlag,Danskt band.,17 x 23 cm, 207 s, foto i färg av Nisse Peterson.,Nyskick.,9789100106546?,Hur gå tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Också en kokbok. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100106546
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
9789100106546 -
Annas örtagård : om glädjen att odla och anvä...
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 208 sidor.
Nyskick. PASSA PÅ OCH KÖP FLER BÖCKER SAMTIDIGT FRÅN OSS!
ENHETSFRAKT! OAVSETT HUR MÅNGA DU KÖPERInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100106546
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
Albert Bonniers Förlag 9789100106546 -
Annas örtagård om glädjen att odla och använd...
Häftad bok.
Nära nyskick. Bonnier. 2005. 207 s. Danskt band. 17 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100106546
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
9789100106546 -
Annas örtagård : om glädjen att odla och anvä...
Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2005. 208 sidor.
Gott skick. Rikt illustr. -svagt veck i främre omslag, i övrigt nära nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100106542
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
Albert Bonniers Förlag 9100106542 -
Annas örtagård : om glädjen att odla och anvä...
Häftad bok.
Nyskick. Albert Bonniers Förlag 2005 (2:a reviderade uppl.) 208s. B/H=17x23. Vikt = 656g. Mjukband med flikar (danskt band). Fotoillustrerad i färg. Nyskick.
ISBN: 9100106542
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100106542
- Titel
- Annas örtagård : om glädjen att odla och använda kryddor
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 171 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Kryddörter ger mig glädje, tröst, ögonfröjd och, inte minst, inspiration i köket", skriver Anna Bergenström i förordet till sin örtabok, Det är en bok fylld av den härliga kunskap som många års erfarenhet ger, och det är samtidigt en hyllning till de kryddväxter som följt henne genom åren, som hon odlat, använt i matlagningen och blivit inspirerad av.I kryddväxternas ABC, från anis till åbrodd, finns intressant läsning om kryddornas historia, om sägner och folktro men också speciella odlingsråd och användningstips för varje enskild kryddväxt.Anna berättar hur man går tillväga för att lyckas med en örtagård, hur man planterar, sköter om, förökar, skördar och tar tillvara. Det mesta kan man förverkliga i en mycket liten täppa, ja till och med på en balkong.Kryddörter som samsas med vilda och odlade blommor i underbara buketter och fantasifulla blomsterarrangemang, doftande potpurrier, blomsterkransar, sköna fotbad och läkande salvor finns också med i denna innehållsrika bok. Allt fångat i Nisse Petersons doftande, stämningsfyllda fotografier.Ett stort avsnitt innehåller mängder av härliga recept, alltifrån örtteer och kryddvinäger till örtagårdssåser och kryddiga bröd. "Av bara fartten blir man en bättre kock när man lagar mat med färska örter", säger Anna.Annas örtagård kom ut första gången 1993. Den har tryckts i flera upplagor och ges nu ut i ny lågprisutgåva.Anna Bergenström är en av vårt lands mest omtyckta kokboksförfattare. Den av så många prisade boken Annas mat finns i de flesta hem. Hon har lovordats för sina personliga, inspirerande och pedagogiska recept, en blandning av lättlagad och nyttig vardagsmat och raffinerad festmat. Anna Bergenström har i många år varit matskribent i Dagens Nyheter, dessförinnan skrev hon om mat i tidningen VI. Hon tilldelades 1990 Gastronomiska Akademiens pris för sina insatser inom matjournalistiken. Hennes och Fanny Bergenströms bok Kärlek, oliver och timjan (2001) blev av Svenska Måltidsakademin utnämnd till Årets kokbok 2002. Samma år utnämndes hon även av regeringen till professor.
9100106542
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn