Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KNÄCK KODEN – En hoppfull bok om dyslexi

KNÄCK KODEN – En hoppfull bok om dyslexi

av

Häftad bok. JB Public Relations. 2011. 223 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK! – Obet. kantmärken på omslaget. – Mjuka pärmar, format ca 20x26 cm. – Se fler bilder! –– Går det att lära de flesta dyslektiker att läsa och skriva? Kan man bli direktör, lärare och pressombudsman om man har dyslexi? Och finns det skolor i Sverige där i princip varenda elev behärskar svenska språket? – Svaret på de här tre frågorna är ja och i den här boken tar vi er med på en resa där ni får träffa passionerade lärare, engagerade forskare, stolta dyslektiker och en väldigt arg professor. Och medan ni bekantar er med alla dessa fantastiska människor så delar de med sig av sina kunskaper, sina tips och goda råd. Visste du till exempel att det går lättare för en dyslektiker att läsa om det är tyst omkring henne? Visste du att sju procent av Sveriges befolkning behöver extra hjälp för att lära sig stava? Och visste du att författaren Lennart Hellsing, skådespelaren Eva Funck, rapparen Petter, hälsoexperten Sanna Edhin, blomsterkonstnären Peter Ødegaard och entreprenören Bertil Hult alla har dyslexi. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

KNÄCK KODEN – En hoppfull bok om dyslexi KNÄCK KODEN – En hoppfull bok om dyslexi KNÄCK KODEN – En hoppfull bok om dyslexi KNÄCK KODEN – En hoppfull bok om dyslexi KNÄCK KODEN – En hoppfull bok om dyslexi

Förlagsfakta

ISBN
9789163396687
Titel
Knäck Koden - en hoppfull bok om dyslexi
Förlag
JB Public Relations
Utgivningsdatum
20111129
Bandtyp
Häftad
Språk
Svenska