Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
STUDENTKÖKET VEGO
STUDENTKÖKET VEGO STUDENTKÖKET VEGO STUDENTKÖKET VEGO STUDENTKÖKET VEGO STUDENTKÖKET VEGO STUDENTKÖKET VEGO

STUDENTKÖKET VEGO

Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2018. 127 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Se fler bilder! ––

Vegetarian och student? Att laga god och nyttig vegetarisk mat från grunden ­behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Här finns inspiration, tips och råd för alla. Innehåller ett 50-tal recept, bl a Zucchinipasta med parmesan, Sötpotatisbiffar med vitlök, Majsplättar med keso, Morotssoppa med ingefära, Vegolasagne­ och Veggieomelett.
• Här finns tips på supersnabb mat, om man vill att det ska gå snabbt mellan träning, studier och aktiviteter. Även förslag på vad man kan göra med sina rester. Plus roliga rätter att laga ihop med kompisar.
• Och det lilla extra är inte bortglömt smoothies, dipp­såser och goda efterrätter.

"Som en första kokbok fungerar Studentköket Vego bra eftersom den är informativ och bland annat listar köksredskap som bör införskaffas... De rätter jag provlagar blir också förvånansvärt goda med tanke på den ringa arbetsinsats som behövts." - Bibliotekstjänst, Catharina Bergman.

ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostråd­givare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk form givare.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174692358
Titel
Studentköket Vego
Författare
Johnsson, Ann-Cathrine
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2018
Omfång
127 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 269 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
640 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Riktigt bra recept"Pralin, Dalarnas tidningar "Som en första kokbok fungerar Studentköket Vego bra eftersom den är informativ och bland annat listar köksredskap som bör införskaffas... De rätter jag provlagar blir också förvånansvärt goda med tanke på den ringa arbetsinsats som behövts."Bibliotekstjänst, Catharina Bergman "Du får inte bara riktigt schysta vegetariska recept, du får även många smarta tips!"Allers Vegetarian och student? Att laga god och nyttig vegetarisk mat från grunden ­behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Här finns inspiration, tips och råd för alla. Innehåller ett  50-tal recept, bl a Zucchinipasta med parmesan, Sötpotatisbiffar med vitlök, Majsplättar med keso, Morotssoppa med ingefära, Vegolasagne­ och Veggieomelett.  Här finns tips på supersnabb mat, om man vill att det ska gå snabbt mellan träning, studier och aktiviteter. Även förslag på vad man kan göra med sina rester. Plus roliga rätter att laga ihop med kompisar.  Och det lilla extra är inte bortglömt smoothies, dipp­såser och goda efterrätter.  ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostråd­givare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa.  LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk form givare. Tillsammans har de tidigare givit ut bl a BÄTTRE HÄLSA MED BÖNOR.