Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Barbapapas skola

Barbapapas skola

Inbunden bok Damm . 2005. 30 sidor.

Nyskick. Barbapapas skola av Annette Tison & Talus Taylor Barbafamiljen har många vänner, både stora och små. När några av dem ska börja skolan bestämmer sig hela Barbafamiljen för att följa med. I skolan är det full rulle och massor av busiga barn. Så busiga att läraren till sist inte står ut med dem. Vad ska nu hända? Man kan ju inte ha en skola utan lärare! Barbapapa får en idé han ska själv öppna en skola som ska vara helt annorlunda än den gamla. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9171302085
Titel
Barbapapas skola
Författare
Annette Tison - Talus Taylor
Förlag
Damm förlag
Utgivningsår
2005
Omfång
30 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
270 x 197 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
334 g
Språk
Svenska
Baksidestext
BARBAPAPAS SKOLA av Annette Tison & Talus Taylor Barbafamiljen har många vänner, både stora och små. När några av dem ska börja skolan bestämmer sig hela Barbafamiljen för att följa med. I skolan är det full rulle och massor av busiga barn. Så busiga att läraren till sist inte står ut med dem. Vad ska nu hända? Man kan ju inte ha en skola utan lärare! Barbapapa får en idé han ska själv öppna en skola som ska vara helt annorlunda än den gamla.