Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dödens skymning

Dödens skymning

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2003. 334 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9137122681
Titel
Dödens skymning
Författare
Andy McNab
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2003
Omfång
334 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
165 x 235 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
632 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Nick Stone har ett förflutet som SAS-soldat, men utför numera ”smutsiga uppdrag” åt den brittiska underrättelsetjänsten. Det handlar om topphemliga uppdrag som den engelska regeringen på inga som helst villkor vill bli officiellt sammankopplad med.
Nick Stone blir anlitad för att planera och genomföra ett lönnmord som ska äga rum under en mottagning på det engelska parlamentshusets terrass. Tre krypskyttar placeras ut på andra sidan Themsen, och sedan är det bara att vänta på att det tilltänkta mordoffret ska dyka upp
Dödens skymning är en actionspäckad thriller som tvingar Nick Stone från London till Centralamerika och USA. Han hamnar i den ena dödsfällan efter den andra och önskar vid mer än ett tillfälle att han hade valt ett lugnare yrke.
Dödens skymning är en berättelse om lönnmord och krypskyttar, om svek och dubbelspel, om utpressning och hänsynslös colombiansk gerilla. Det är en otäckt spännande roman om en våldsam värld som trots allt är vardagsmat för vissa.Andy McNab tog värvning i brittiska armén som tonåring. 1984 blev han fallskärmsjägare i de fruktade SAS-styrkorna. Han har deltagit i militära operationer runt hela världen. I bestsellern Bravo Två-Noll berättade han om hur han ledde en specialstyrka bakom fiendens linjer i Kuwaitkriget. I uppföljaren Attack! skildrar han andra högintressanta erfarenheter från tiden som flygburen elitsoldat i SAS, Special Air Service.
Andy McNabs kritikerrosade första roman hette Fjärrkontroll och är en actionladdad thriller. Kris Fyra, Operation: Brandvägg och Dödens skymning är tre fristående fortsättningar med Nick Stone i huvudrollen.