Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Nattvandraren

Nattvandraren

Pocketbok Månpocket. 2011. 445 sidor.

Gott skick. Varsamt läst. Slitage på pärmen, f.f.a. hörn och kanter. Läsveck på pärmens rygg och snedläst.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789170018954
Titel
Nattvandraren
Författare
Andrew Taylor
Förlag
Månpocket
Utgivningsår
2011
Omfång
445 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
232 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En gastkramande mordgåta i 1700-talets London och Cambridge

John Holdsworth lever ett gott liv i 1780-talets London. Han är lyckligt gift, har en liten son och trivs med sitt arbete som mångsysslare inom bokbranschen. Så en dag förändras allt, utan förvarning drabbas han plötsligt av en serie tragedier. Det hela börjar med att hans son och hustru drunknar i Themsen och slutar med att hans företag går omkull.John är nu helt ruinerad, han har inte ens en egen bostad längre. När han kontaktas av en rik änka som ber om hans hjälp tvekar han inte. Arvodet är generöst, och han har inget mer att förlora.Uppdraget innebär att John ska bege sig till Cambridge, där änkans son Frank studerar. Änkan har fått veta att Frank inte alls är sig lik längre, han sägs ha blivit mentalt instabil och är under läkarvård. Men det är något som inte stämmer. Vad är det egentligen som har hänt Frank?Då John besöker Franks college förs han i en sluten värld präglad av urgamla traditioner, men också av farliga intriger, oskrivna regler och pennalism. En värld där alla vet vikten av att bevara en hemlighet, och där ett brutalt brott lätt skulle kunna döljas ...Intensivt spännande handling, en rad färgstarka karaktärer och gammal brittisk collegemiljö – flerfaldigt prisbelönte Andrew Taylor bjuder på ännu en gastkramande läsupplevelse.
"Det är inte många, de författare som kan skriva om nästan vad som helst och alltid skapa njutbar läsning. Men de finns, och i krimgenren är Andrew Taylor en av dem." Corren"Brittiska Andrew Taylor är en av deckargenrens mest mångsidiga författare. ... Nattvandraren är en intressant blandning av kriminalroman, historisk roman och spökhistoria." NorraSkåne