Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Jag älskar dig men jag är inte förälskad längre - 7-stegs metoden som tar fram passionen i din relation!

Jag älskar dig men jag är inte förälskad längre - 7-stegs metoden som tar fram passionen i din relation!

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2007. 273 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vad gör man när förhållandet stagnerat och man betraktar sin partner mer som en god vän än som älskare? Är det verkligen möjligt att få tillbaka passionen, att på nytt bli förälskade i varandra?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151847894
Titel
Jag älskar dig men jag är inte förälskad längre : 7-stegs metoden som tar fram passionen i din relation!
Författare
Andrew G. Marshall
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2007
Omfång
273 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 235 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
624 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad gör man när förhållandet stagnerat och man betraktar sin partner mer som en god vän än som älskare? Hur får man tillbaka glöden och passionen i sitt förhållande? Andrew G. Marshall har arbetat som familjeterapeut i många år. Genom att följa hans sjustegsmetod kan du rädda ditt förhållande och få tillbaka förälskelsen i din kärleksrelation. Är det verkligen möjligt att få tillbaka passionen, att på nytt bli förälskade i varandra? Enligt den engelske relationsrådgivaren Andrew G. Marshall finns det inte några omöjliga förhållanden. Problemet är ofta att man tar varandra för givet och tycker sig redan i förväg kunna förutse vad den andre tycker och tänker. Man slutar att se varandra och därmed också bekräfta varandra. Till slut vill oftast den ena partnern bryta sig ur relationen med skilsmässa som följd. I boken varvar Marshall sina teorier med exempel från sina klienter och ger dessutom läsaren praktiska övningar för att själv kunna förbättra sin relation. • Först måste man lära sig förstå kärleksförhållandets olika faser. • Det är viktigt att argumentera och att gräla. • Kärlekens språk, talar ni samma eller olika språk? • Glöm inte den lekfullhet som fanns i relationen. Man måste ha roligt tillsammans. • Ta ansvar för dina handlingar. Det är alltid lätt att skylla på den andre eller att kompromissa för mycket. • Att ge, teorin om ”brytpunkter”. En liten förändring kan vara mer effektiv än en stor. • Att aldrig låta förhållandet stagnera utan ständigt utvecklas.