Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mörkrädd

Mörkrädd

Ljudbok Storyside. 1 uppl. 2008.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. Innehåller 5 CD-skivor plus bonus CD där författaren berättar om sin egen rädsla för mörkret och hur romanen blev till. Uppläsare: Morgan Alling. Speltid: ca 6 timmar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789170362231
Titel
Mörkrädd
Författare
Andreas Roman
Förlag
Storyside
Utgivningsår
2008
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
150 g
Språk
Svenska
Baksidestext
David är mörkrädd. På ett sjukligt vis. Sedan barndomen har rädslan för skymning och natt plågat honom. Det tycks som om någon alltid står i ett mörkt hörn och bevakar honom, någon som kommer närmare när rädslan blir som värst. Till slut bestämmer sig David för att möta sin demon. Han går i terapi, och sista steget är enkelt: Han ska bo ensam i en stuga ute i skogen tills han är botad. Men när mörkret faller, så är det något där utanför. Något som drar allt närmare stugan. Som knackar i väggarna, som skymtar i fönstret. Något som kanske vill in Andreas Roman är född 1975 och bor i Göteborg. Vid sidan av sitt skrivande arbetar han som chefdesigner för tevespel. Mörkrädd är Andreas Romans andra bok på Natur & Kultur. Den första, Vigilante, kom inbunden 2006 och i pocket 2007. Solid Entertainment ska göra film på engelska av Mörkrädd. För mer info om författaren, besök www.andreasroman.com