Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
101 viner du måste dricka innan du dör 2015/2016
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186287788
Titel
101 viner du måste dricka innan du dör 2015/2016
Författare
Kjörling, Andreas
Förlag
Stevali
Utgivningsår
2015
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
150 x 222 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
590 g
Språk
Svenska
Baksidestext
101 viner du måste dricka innan du dör: 2015/2016 är den tredje uppföljaren till 101 viner. Att välja ut viner till en sådan här bok är långt ifrån en självklarhet. Naturligtvis kan man välja de mest kända, och oftast dyraste vinerna men frågan är hur intressant det egentligen är. Vitsen är ju ändå att läsaren ska ha råd att köpa vinerna och kunna prova dem. Alla viner i boken finns därför att tillgå genom Systembolaget.
101 Viner du måste dricka innan du dör: 2015/2016 innehåller tips på viner i varierande prisnivå från olika delar av världen. Däribland viner som inte är så vanliga, viner som läsaren ska upptäcka och förstå tjusningen med. Vinerna är, förutom den uppenbara indelningen av typ av vin: mousserande, vitt, rosévin, rött och sött vin, sorterade från lätta till kraftiga för att läsaren utan att känna till namnnen, lättare ska kunna hitta något som passar just dennes smak. I denna utgåva finns dessutom både ekologiska och biodynamiska viner utmärkta för att lättare hitta rätt.
Andreas Kjörling är prisbelönt författare och sommelier. Hans karriär i gastronomins värld började för 20 år sen på en krog i Uppsala. Idag har Andreas mer än ett decennium bakom sig som mycket uppskattad föredragshållare och skribent. Sedan författardebuten 2004 har Andreas rest vinvärlden runt och skaffat sig inte bara stora kunskaper men också många intressanta historier. Läs mer om Andreas Kjöärling på www.kjorlingwine.com