Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Mat och prat i Värmland

Mat och prat i Värmland

Mycket gott skick. SEWALL, LENA., Originalupplaga., Karlstad, 2017, Votum & Gullers Förlag, 153 s., foto i sv/v., ryggklotband, 20 x 25 cm., Karlstad, Mycket gott skick., Karlstad,

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789188435330
Titel
Mat och prat i Värmland
Författare
Jan Fredriksson - Håkan Andersson - Peter Friessnegg
Förlag
Votum & Gullers Förlag
Utgivningsår
2017
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Di måste ju få smake på maten också Mat och prat är ett samarbete mellan de tre kockarna Håkan, Jan och Peter och Konsum Värmland som pågick under drygt tre år från 2012 och framåt. Detta resulterade i 19 000 smaktallrikar - och lika många matpratstunder. Minst 20 000 receptblad delades ut till kunder i butikerna i samband med demonstrationerna. Och här handlar det inte om några vanliga butiksdemonstration. Det skapades ett helt nytt koncept för butiksdemonstrationer där inte mindre än tre kockar, med kockmössor, förkläden och hela baletten, fanns på plats för att möta både kunder och medarbetare. För att prata mat, laga mat och bjuda på mat. Målsättningen var att inspirera kunderna att laga mat från grunden, främst på lokala produkter, och upptäcka det enkla med att laga mat med bra råvaror. Men också att lyfta den svenska traditionella matlagningen med influenser från hela världen. Nu finns alla recepten samlade i en och samma bok, och lite prat och inspiration finns självklart med. Varsågod! Låt det väl smaka!