Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Magisk sommar : mat och härligheter med Hannah & Amanda
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113047225
Titel
Magisk sommar : mat och härligheter med Hannah & Amanda
Författare
Schulman, Amanda
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2013
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
228 x 278 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
940 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Följ med systrarna Hannah och Amanda på deras magiska Gotlandssommar! Hit kommer de varje år, här umgås de med familj och vänner och lagar massor av mat för varje situation och tillfälle. Det blir ju ännu härligare med mat som man själv gjort. När man dessutom får njuta av Gotlands vackra natur blir det ännu bättre.

Magisk sommar serverar recept och inspiration för alla tillfällen, både festliga sådana och mer avslappnade: tapas på utetrappan, picknickmat för en dag på stranden, massor av marinader och tillbehör till sommarens alla grillkvällar, comfort food en regnig dag, matbröd och kaffebröd, saker man äntligen får äta igen när man har fött barn. Födelsedagskalas där man får äta hur mycket gott man vill, första semesterdagen, en midsommarlunch där hela familjen får bidra med något, hur man tar vara på bär och frukter i trädgården. Dessutom gästspelar Alex Schulman med en het chili.

Hannah och Amanda inspirerar med sin chosefria matlagning andra till att göra likadant: att njuta ofta och länge av god mat tillsammans med familj och vänner. Det är enkel mat med recept som kan göras om och om igen.

Förutom att laga mat berättar systrarna också om sina liv och sig själva. Viktiga händelser, betraktelser över tillvaron, minnen, känslor, babylycka och tips på bra musik för att komma i stämning. För systrarna handlar allt om att få ett ännu härligare liv och att låta alla känslor få vara med på vägen.

Magisk sommar är en må bra-kokbok som tilltalar alla sinnen. Välkommen!