Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Att tala så det syns : en bok om att tolka kroppsspråk

Att tala så det syns : en bok om att tolka kroppsspråk

Inbunden bok B Wahlströms. 1 uppl. 2006. 335 sidor.

Nyskick. Inbunden kartonnage. Rikligt illustrerad med både foton och teckningar. Denna boken är slutsåld på förlaget. Lär dig att: göra ett gott intryck på andra intervjua och förhandla framgångsrikt se om någon är tillgänglig snabbt skapa goda relationer och få andra att samarbeta avgöra om någon ljuger förstå mer än det som sägs med ord använda kroppsspråket för att få det du vill ha känna igen maktspel och romantiska signaler

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9132332556
Titel
Att tala så det syns : en bok om att tolka kroppsspråk
Författare
Allan Pease - Barbara Pease
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2006
Omfång
335 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
158 x 230 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
690 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vårt kroppsspråk avslöjar att det vi säger ofta skiljer sig från det vi tänker eller känner. I den här sakkunniga guiden, som är skriven med humor och insikt, får du lära dig kroppsspråkets hemligheter. Det ger dig större självförtroende och kontroll, vare sig du förhandlar om ett avtal eller försöker hitta rätt partner. Upptäck hur du ska tolka gester, förstå underliggande tankar och känslor och dra riktiga slutsatser. Lär dig att: göra ett gott intryck på andra intervjua och förhandla framgångsrikt se om någon är tillgänglig snabbt skapa goda relationer och få andra att samarbeta avgöra om någon ljuger förstå mer än det som sägs med ord använda kroppsspråket för att få det du vill ha känna igen maktspel och romantiska signaler Allan och Barbara Pease är internationellt kända experter på mänskliga relationer och kroppsspråk. Deras böcker har sålts i 20 miljoner exemplar över hela världen. Allan föreläser dessutom om kommunikation och har haft egna teveserier som setts av mer än hundra miljoner tittare. Barbara Pease producerar videofilmer och ordnar kurser och seminarier för affärsmän och politiker.