Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789175866222
Titel
Från håv till tallrik : hur du rensar och tillagar fisk
Författare
Andersson, Alf
Förlag
Bokförlaget Settern
Utgivningsår
2009
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
300 x 215 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
710 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Från håv till tallrik
med smak från sjö och skärgård

En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur man rensar och förbereder olika fiskarter. Som kronan på verket finns också flera matrecept på olika fiskar samt på kräftor. Boken tar upp fisk från sött och bräckt vatten, men tillvägagångssätten kan användas också på saltsjöfisk.

Text och illustrationer är av författaren och tecknaren Alf Andersson, som skapat flera konstruktiva och mycket uppskattade handböcker inom jakt och fiske: Styckning av vilt, Så grillar du kött och fisk, Så röker du kött och fisk samt Fisken efter fångsten.

Några exempel på rätter ur boken: Lax i papper, Farmors gäddbullar, Griljerade kräftor.