Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Snickra i trädgården : inspiration, teknik, material

Snickra i trädgården : inspiration, teknik, material

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 304 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113029092
Titel
Snickra i trädgården : inspiration, teknik, material
Författare
Bridgewater, Alan
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2010
Omfång
304 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
244 x 287 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
1386 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trä är det naturliga byggnadsmaterialet för dekorativa och praktiska projekt i trädgården: från härliga trädäck att njuta en stilla stund i sommarkvällen på, till färgglada blomsterlådor, fantasifulla lekstugor och personliga trädgårdsmöbler.

När du vill skapa något eget i trädgården är trä det perfekta materialet. Det är lätt att införskaffa, kan varieras i det oändliga och är inte speciellt dyrt. Detta naturliga material är ett nöje att arbeta med och är perfekt att börja med om du inte har speciellt mycket erfarenhet som hobbysnickare. I den här boken finner du projekt av varierande svårighetsgrader och användningsområden - från enkla spaljéer i pil, där hela familjen kan hjälpas åt, till större trädäck som ger hela trädgården ett nytt lyft.

Bokens första kapitel behandlar trädäck och ger femton olika förslag på praktiska däck för trädgården. Därefter följer ett kapitel med femton andra snickeriprojekt för trädgården, som bänkar, lekstugor, planteringsbord och grindar. Kapitlet om grönt trä visar hur du använder färskt trä till fjorton olika projekt, till exempel spaljéer och planteringslådor, vilket ger ett mer naturtroget resultat. Slutligen ges tips på hur du lockar fåglar till din trädgård, där du får instruktioner
till fem olika fågelholkar.

Varje kapitel inleds med ett grundligt teknikavsnitt med handfasta och praktiska råd om planering, materialinköp, verktyg och underhåll. Här ges lättöverskådliga instruktioner om sågning, fogning, olika beslag och slutbehandling. Projekten inleds med en checklista på material och verktyg och ger en indikation om tidsåtgång. Varje delmoment visas steg för steg i bild i projektet och gör det lätt att fullfölja till bästa resultat.

Alan och Gill Bridgewater har tack vare sina attraktiva projekt och omsorgsfulla beskrivningar gjort sig ett namn internationellt och författat mer än femtio framgångsrika gör det själv-böcker. De medverkar också som skribenter i flera tidskrifter.