Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kostrådgivarens kokbok

Kostrådgivarens kokbok

Inbunden bok

Nyskick. Fitness-förlaget. 1 uppl. 2007. 152 s. Inbunden. 778 gram. Kostrådgivning har blivit ett populärt tema i olika tv-program och allt fler betalar för en timmes personlig kostrådgivning. Och hur många skulle inte vilja ha en egen kostrådgivare i köket? Här får man faktiskt det! I Kostrådgivarens kokbok bjuder Nina Ahlm på sina 60 bästa recept på inspirerande vardagsmiddagar, fin festmat, goda tillbehör, bra bröd och nyttiga desserter. Dessutom finns flera rätter som lämpar sig extra bra att frysa in. Kostråden är härligt befriade från pekpinnar och kaloriberäkningar – i stället ger Nina peppande tips om rätt näringsinnehåll, råvaror och tillagning. Dessutom visar hon hur man med små medel kan styla om sina favoritrecept till sunda alternativ. I kapitlet ”Recept-make-over” visas till exempel nya goda varianter av pizza, skagenröra, potatisgratäng och chokladmuffins. För den som vill ha mer hjälp finns även en 2-veckors kom-igång-meny med förslag på nyttiga frukostar, luncher, mellanmål och middagar. Recept ur boken: * Kyckling med cashewnötter och granatäpple * Kaneldoftande lammfärs med zucchinispaghetti * Risotto med räkor, papaya och kallrökt lax * Ugnsgrillad aubergine och pumpakärnor * Himmelsk linsröra * Dinkellimpa * Heta fruktspett * Cheesecake med vanilj och citron Flera ex finns. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185225934
Titel
Kostrådgivarens kokbok
Författare
Nina Ahlm
Förlag
Fitnessförlaget
Utgivningsår
2007
Omfång
152 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 259 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
778 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Skaffa en personlig kostrådgivare!

Kostrådgivning har blivit ett populärt tema i olika tv-program och allt fler betalar för en timmes personlig kostrådgivning. Och hur många skulle inte vilja ha en egen kostrådgivare i köket? Här får man faktiskt det! I Kostrådgivarens kokbok bjuder Nina Ahlm på sina 60 bästa recept på inspirerande vardagsmiddagar, fin festmat, goda tillbehör, bra bröd och nyttiga desserter. Dessutom finns flera rätter som lämpar sig extra bra att frysa in.
 Kostråden är härligt befriade från pekpinnar och kaloriberäkningar – i stället ger Nina peppande tips om rätt näringsinnehåll, råvaror och tillagning. Dessutom visar hon hur man med små medel kan styla om sina favoritrecept till sunda alternativ. I kapitlet ”Recept-make-over” visas till exempel nya goda varianter av pizza, skagenröra, potatisgratäng och chokladmuffins. För den som vill ha mer hjälp finns även en 2-veckors kom-igång-meny med förslag på nyttiga frukostar, luncher, mellanmål och middagar.

Recept ur boken:
* Kyckling med cashewnötter och granatäpple
* Kaneldoftande lammfärs med zucchinispaghetti
* Risotto med räkor, papaya och kallrökt lax
* Ugnsgrillad aubergine och pumpakärnor
* Himmelsk linsröra
* Dinkellimpa
* Heta fruktspett
* Cheesecake med vanilj och citron

Nina Ahlm är utbildad kostrådgivare och kock och har en fil.mag. i kostvetenskap med gastronomisk inriktning. Hon har en mycket välbesökt hemsida med nyttiga recept, www.nlife.se, och arbetar som kostrådgivare på hälsoföretaget Blueberry.