-
Vår kokbok student
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2021. 296 sidor.
Nyskick. Förlagsny.............// I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbere läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113111117
- Titel
- Vår kokbok student
- Författare
- Begner, Sara
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 296 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 225 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 848 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Vår kokbok student hittar du billiga och goda middagstips och hundratals recept med noga utvalda råvaror med influenser från hela världen. Du lär dig allt om att spara pengar när du handlar mat, ta vara på rester, hur du förbereder och planerar veckan och letar upp de bästa råvarorna. Du får mer är 200 härliga recept och handfasta råd på vad du kan göra för att lägga så lite pengar som möjligt och samtidigt få näringsrik, vällagad, god och inspirerande mat.
Vår kokbok student är din uppslagsbok i köket när du pluggar, har kompisar hemma på buffé, vill äta något gott på kvällen eller ha med dig mättande snacks till tentorna. Här hittar du de självklara klassikerna men också helt nya rätter med tydliga smaker till en bra budgetpeng. Rejäl mat som man blir mätt av!
Norstedts 1 9789113111117 -
Hemmets kokbok : Den svenska maten
Inbunden bok. Prisma. 52 uppl. 2002. 884 sidor.
Mycket gott skick. .......Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade. Dessutom finns m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840707
- Titel
- Hemmets kokbok : Den svenska maten
- Författare
- Bergensjö-Hjelm, Gunnel - Ekman, Anne-Marie - Lindberg, Björn 1945- - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 238 mm
- Vikt
- 1850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade.
Dessutom finns mängder av allmän matkunskap om kött, fisk, grönsaker och andra råvaror, allmänna grundrecept och tillagningsmetoder samt utförliga kapitel om bakning, sylt, saft, konservering med mera.
Prisma 52 9151840707 -
Vår kokbok
Pocketbok. Stockholm : Rabén & Sjögren. 16 uppl. 1991. 718 sidor.
Mycket gott skick. Snedläst, använd men i mycket fint skick, fläckar på någon sida............ // Den klassiska kokboken alla kockar behöver
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129616107
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta - Lindgren, Barbro - Angare, Bengtowe - Sandeberg, Ingrid af - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén & Sjögren 16 9129616107 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Rabén Prisma. 19 uppl. 1994. 798 sidor.
Nära nyskick. Använd men mycket fin..... Den klassiska kokboken för varje kök.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151827328
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Lindgren, Barbro - Andrews, Birgitta - Angare, Bengtowe - Sandeberg, Ingrid af - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : Rabén Prisma
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Stockholm : Rabén Prisma 19 9151827328 -
Hemmets kokbok
Inbunden bok. Nor. 45 uppl. 1967.
Gott skick. Skyddsomslag saknas. .....Gammal charmig använd kokbok, lite fläckar på pärm och boksnitt. ..............Klassisk kokbok med många fina recept, utkom första gången 1903 … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNor 45 -
Prinsessornas kokbok, husmanskost och helgdag...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1952. 509 sidor.
Mycket gott skick. ............ Gammal fin kokbok med lite nötta kanter. Inget skrivet i den.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAlbert Bonniers Förlag -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nära nyskick. Mycket fin, verkar oanvänd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Coolies kokbok
Inbunden bok. Malmö : Funtasie club/Stabenfeldt. 2002.
Mycket gott skick. ...............En bok för ungdom. Innehåller recept till; smårätter, kakor, efterrätter, drycker och smått & gott.
Innehåller bl.a. inbakade korvar, köttfärsfyllda piroger, pizza, risotto, amerikanska chokladkex, äppelpaj, muffins, fattiga riddare, cit läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171175393
- Titel
- Coolies kokbok
- Förlag
- Malmö : Funtasie club/Stabenfeldt
- Utgivningsår
- 2002
- Språk
- Svenska
Malmö : Funtasie club/Stabenfeldt 9171175393 -
Hemmets kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 50 uppl. 1993. 884 sidor.
Mycket gott skick. Använd men välbevarad. Vikning av hörnet på sista sidan mot pärmen.......// // Tradition och fönyelse - det är den goda matkulturens båda hörnpelare och samtidigt det givna temat för nya Hemmets Kokbok. Det bästa ur gammal svensk mattradition anpassat til läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9119233922
- Titel
- Hemmets kokbok
- Författare
- Gunnel Bergensjö-Hjelm
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1993
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1914 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 50 9119233922 -
Blondie´s Kokbok - Soppor, Sallader, Sandwich...
Inbunden bok. 1950. 173 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick. Blondies och Dagoberts skapare är en herre som tycker om god mat, har här valt ut sina favoriter. En idealisk presentbok, ovanlig
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Masjas ryska kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Tiden. 1986. 127 sidor.
Gott skick. Biblioteksband, välbevarad. ....... När ni läst Masjas ryska kokbok vet ni vad som verkligen är rysk mat. Ni vet vilka råvaror ni ska köpa i er svenska butik. Och ni har fått veta hur man underlättar tillagandet av traditionella rätter med moderna väste läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155029647
- Titel
- Masjas ryska kokbok
- Författare
- Nikolajeva, Maria - Berglund, Tommy
- Förlag
- Stockholm : Tiden
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Stockholm : Tiden 9155029647 -
Jägarfruns kokbok - Nöjesfiskarens kokbok - V...
Inbunden bok. Gebers.
Mycket gott skick. Två av böckerna är ägarsignerade............// .// Utsökt illustrerade av Gunnar Brusewitz, Elsa Haglund mångårig skribent i tidningen Svensk jakt, skriver inspirerande och insiktsfullt och delar entusiastiskt med sig av sin rika erfarenhet. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGebers -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift, spår av användning...................../ / Den klassiska kokboken alla kockar behöver
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842572
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9151842572 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 24 uppl. 2005. 866 sidor.
Nära nyskick. .... // / Den klassiska kokboken alla kockar behöver
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842578
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Andrews, Birgitta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 866 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok - över två miljoner sålda exemplar! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt nya recept för nya livsstilar.
Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De egentliga grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass. Den är inte bara en inspirerande kokbok, den är ett standardverk för vår matkultur!
De små hushållen blir allt fler i Sverige - alltså ökar recepten för två och en person. Idag måste också matlagningen ofta gå snabbt - därför finns ett helt register i slutet av boken med rätter som tar max 30 minuter att laga. Bland nyheterna finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvarar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering. Här finns också tallriksmodellen, som enkelt visar hur mycket du behöver äta av olika sorters mat för att må bra; tre olika modeller, beroende på om du är ung, gammal, man eller kvinna eller tränar mycket.
De allra nyaste trenderna kan vi läsa om i tidningar och specialkokböcker. Men i Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken - en uppslagsbok för köket!
Prisma 24 9789151842578 -
Hemmets kokbok -Vintage
Inbunden bok. P A Norstedt & Söners förlag. 38 uppl. 1941. 563 sidor.
Gott skick. Gammal sliten och väl använd kokbok,bilden på Carl Larsson flickan saknas på framsidan. En riktig klassiker som varje kök behöver. En sida har lossnat. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKP A Norstedt & Söners förlag 38 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 671 sidor.
Hyggligt skick. Pärmen har lossat från rygg, del av sista sidan har gått sönder, säkert inte svårt att limma...Inlagan i nyskick................// I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap. 672 sidor matglädje u läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240740
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland - Valentin, Kristina - Hagberg, Stina - Nybacka, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 282 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnermark, Berit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174240740 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Alba. 1996.
Mycket gott skick. ........En baskokbok för alla som tycker att mat ska vara mycket god men ändå lättlagad, inte för dyr näringsmässigt bra och samtidigt då och då lite annorlunda och spännande. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134518207
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Alba 9134518207 -
Kokbok för lama
Häftad bok. Bokförlaget DN. 2000. 150 sidor.
Mycket gott skick. Spiralbunden.............Recept på god och lättlagad mat, handfasta råd om mat för rörelsehindrade och fiffiga tips om hjälpmedel som underlättar matlagningen - detta är Kokbok för lama!
I Sverige finns knapp en miljon rörelsehindrade personer som anting läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175883732
- Titel
- Kokbok för lama
- Författare
- Rössner, Stephan
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 219 x 215 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 673 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Recept på god och lättlagad mat, handfasta råd om mat för rörelsehindrade och fiffiga tips om hjälpmedel som underlättar matlagningen detta är Kokbok för lama! I Sverige finns knapp en miljon rörelsehindrade personer som antingen sitter i rullstol, är beroende av rullator eller gånghjälpmedel. För att göra matlagningen och livet med rullstol i köket lite lättare för dessa personer har Claes Hultling, rehabiliteringsläkare och själv rullstolsbunden och Stephan Rössner, professor vid överviktsenheten på Huddinge sjukhus, skrivit denna mycket speciella kokbok. Alla recepten är provlagade och avsmakade på Spinalis, en av världens största öppenvårdsmottagningar för ryggmärgsskadade personer. I verksamheten, som är inrymd på Karolinska sjukhuset i Stockholm, har matlagningen blivit en viktig del i behandling och terapi. Spinalis kök har blivit ett nav i kliniken och är samlingspunkt för såväl personal som patienter. Få kök doftar så gott och sprider så mycket maglädje som träningsköket på Spinalis.
Bokförlaget DN 9175883732 -
Luffarens kokbok : recept från när och fjärra...
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 1998. 63 sidor.
Nära nyskick. Boken baseras på författarens slitna fältanteckningar, något fläckade av kvarglömt örtsmör, utspillt vitvin och exotiska såser
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175864908
- Titel
- Luffarens kokbok : recept från när och fjärran
- Författare
- Krister Brood
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 288 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Settern 9175864908 -
Vår kokbok : En ny generation
Inbunden bok. Prisma. 23 uppl. 2001. 864 sidor.
Nära nyskick. Mycket fin /........................... // / Den klassiska kokboken alla kockar behöver
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838133
- Titel
- Vår kokbok : En ny generation
- Författare
- Andrews, Birgitta - Lindgren, Barbro - KFs provkök
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 864 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vår kokbok är landets mest sålda kokbok: över två miljoner sålda exemplar! Den nya, omarbetad upplagan speglar en svensk matkultur som är rikare än någonsin. Här finns den klassiska husmanskosten samt mängder av nya recept för nya livsstilar - och mer grön mat än någonsin.
Den nya upplagan av Vår kokbok är Sveriges mest aktuella grundkokbok. Här finns trenderna som kommit för att stanna. Här finns tillagningsmetoderna anpassade till ny köksutrustning, här finns de nya livsmedlen, de nya kryddorna och framför allt de nya recepten med influenser från världens alla hörn.
Bland nyheterna märks fler recept med kyckling, lax, struts och kalkon och lamm. Men också flera grönsaksrätter, nya härliga pastarecept och underbara efterrätter, som Tiramisu och Pannacotta.
Recepten för två och en person har blivit fler och i slutet av boken finns ett register med rätter som tar max 30 minuter att laga. Här finns också tabeller över vitaminer och mineraler, som besvar frågor om var de finns, vad de gör för nytta, vilket dagsbehovet är och riskerna för överdosering.
I Vår kokbok hittar man också som vanligt klassikerna, grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, öppnar hummer och krabba, skär en lök på smartaste sätt, räknar ut tillaggningstiden för en hel fisk, beräknar mängder, räddar en sås som skurit sig med mera, med mera...
Den nya upplagan av Vår kokbok är helt enkelt den perfekta grundkokboken för en ny generation!
Prisma 23 9151838133 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Prisma. 22 uppl. 1999. 864 sidor.
Mycket gott skick. /nära nyskick............Klassiker som måste finnas i varje kök.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151835673
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Coop provkök
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 864 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1544 g
- Språk
- Svenska
Prisma 22 9151835673 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 26 uppl. 2013. 882 sidor.
Nära nyskick. Oläst.........Din uppslagsbok i köket. Sveriges mest aktuella grundkokbok, fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113051000
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Begner, Sara
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 882 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 157 x 222 mm Ryggbredd 41 mm
- Vikt
- 1554 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges mest aktuella grundkokbok kommer nu i en reviderad upplaga fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd. Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.
Du lär dig även hacka lök, rensa fisk, hur man räddar en sås som har skurit sig och en mängd andra knep som är viktiga i köket. Här finns trenderna som har kommit för att stanna, nya livsmedel, tillagningsmetoder anpassade till ny köksutrustning och framför allt nya recept med influenser från hela världens kök.
Det blir ännu lättare att hitta rätt sorts recept till rätt tillfälle i den 26:e upplagan av Vår kokbok. Med smarta symboler vid snabblagade vardagsrätter, fredagsmysets småplock och söndagarnas långkok blir det enkelt för både nybörjare och vana matlagare att träffa rätt i köket. Dessutom behändiga märkningar vid gluten- och laktosfria recept. I faktadelen finns lättillgänglig information om livsmedel, näringslära, matlagningstermer och mycket mer.
Sveriges mest sålda kokbok den enda uppslagsbok vi behöver i köket!
Norstedts 26 9789113051000 -
Flexitarianens kokbok : mycket grönt, lite kö...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nära nyskick. ............// I Flexitarianens kokbok visar Eleonora von Essen sitt sätt att laga grönare måltider. Grönsakerna får spela huvudrollen och köttet en mindre biroll, både i vardagsmiddagarna med barnen och festkvällarna med kompisarna. Boken innehåller allt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176171257
- Titel
- Flexitarianens kokbok : mycket grönt, lite kött
- Författare
- Essen, Eleonora von
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 260 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 848 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Vi är väldigt många som äntligen insett vikten av att äta mer grönt och mindre kött, men vägen dit är olika för alla. En del kör hardcore direkt, blir veganer och bunkrar med torkade bönor, mandelsmör och rökt tofu. Andra, som jag, väljer en mjukare variant med mycket ost, lite friterat, krämiga såser med mjölkprodukter Och en burgare då och då, gjord på riktigt bra kött. Att äta vegetariskt så mycket man bara kan, med något undantag när suget efter kött blir riktigt starkt, det är att vara flexitarian."
I Flexitarianens kokbok visar Eleonora von Essen sitt sätt att laga grönare måltider. Grönsakerna får spela huvudrollen och köttet en mindre biroll, både i vardagsmiddagarna med barnen och festkvällarna med kompisarna. Boken innehåller allt från enkla favoriter och trerättersmiddagar till lättgillade recept för barn och skeptiker.
Eleonora von Essen är receptkreatör och matstylist. Superavancerade tekniker och långa ensamma timmar i köket är inte hennes grej; bäst är rolig mat man kan laga på rimlig tid tillsammans med vänner och familj. Hon har svårt för pekpinnar och menar att alla måste försöka hitta sitt eget sätt att dra ner på köttkonsumtionen för att utvecklingen ska bli hållbar på riktigt.
Format: 203x256 mm
Tukan Förlag 1 9789176171257 -
Kajsas kokbok - Vintage
Inbunden bok. LT. 22 uppl. 1964.
Mycket gott skick. Gammal fin klassisk kokbok. Använd men i fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLT 22 -
Manna - en medveten kokbok
Häftad bok. Bokförlaget Langenskiöld. 2005. 168 sidor.
Nära nyskick. Danskt band....................// Vinnare i kategorin Livsstilslitteratur i Grythyttan 2005! Den prisbelönta kocken Carola magnusson presenterar här mat som inte bara är god mot smaklökarna utan också för vår jord. Ett ekologiskt koncept, festligt och got läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197571806
- Titel
- Manna - en medveten kokbok
- Författare
- Bille, Karin
- Förlag
- Bokförlaget Langenskiöld
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 240 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i kategorin Livsstilslitteratur i Grythyttan 2005!
Den prisbelönta kocken Carola magnusson presenterar här mat som inte bara är god mot smaklökarna utan också för vår jord. Ett ekologiskt koncept, festligt och gott så långt ifrån det foträta man kan komma. Med underbara bilder, frestande recept och tänkvärd läsning blir Manna en heltäckande och annorlunda kokbok och en ny upplevelse för dig som älskar mat och vill äta dig till en bättre värld.
Bokförlaget Langenskiöld 9197571806 -
Stenålderskost : Paleo - kokbok för moderna m...
Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2013. 260 sidor.
Nära nyskick. ..........// Maten som dina gener är vana vid!
Paleo är en förkortning av paleolitikum, den vetenskapliga benämningen på stenåldern. Recepten i den här boken baseras på den senaste forskningen om den kost som vi är genetiskt anpassade för. Stenåldersko läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172412613
- Titel
- Stenålderskost : Paleo - kokbok för moderna människor
- Författare
- Rode Andersen, Thomas
- Förlag
- Optimal Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 260 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 250 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1140 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Maten som dina gener är vana vid!
Paleo är en förkortning av paleolitikum, den vetenskapliga benämningen på stenåldern. Recepten i den här boken baseras på den senaste forskningen om den kost som vi är genetiskt anpassade för. Stenålderskost. I Tomas Rode Andersens evolutionärt intelligenta recept står de naturliga råvarorna och smakerna i centrum.
Stjärnkocken Tomas Rode Andersen har varit kökschef på Kong Hans Kælder i Köpenhamn i snart tjugo år. 2008 förverkligade han sin dröm och gjorde om menyn på sin lyxkrog. Nu serverar han modern stenålderskost i gourmetklass.
I boken finns fler än 80 fantastiska recept som bygger på stenålderskostens principer, där kött, fisk grönsaker, ägg, frukt, bär och nötter utgör basen. Naturligt och hälsosamt. Till glädje för gommen, magen och hela kroppen.
Paleo innebär också att ta hand om hela sin kropp och att se kosten och träningen i ett helhetsperspektiv. Som en livsstil. I boken delar Thomas med sig av sina bästa träningstips.
Författaren
Thomas Rode Andersen Mr Paleo är en av Danmarks mest kända kockar. Han har arbetat på två- och trestjärniga Michelinkrogar i Danmark, Österrike och Tyskland. Rode Andersens bok har sålt 75 000 exemplar i Danmark på åtta månader.
Hemsida
länk
Optimal Förlag 1 9789172412613 -
Nybörjarens kokbok från A till Ä
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers juniorförl. 1986.
Mycket gott skick. ...............// Alla kan laga god mat - med en bra kokbok
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9148513806
- Titel
- Nybörjarens kokbok från A till Ä
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Klinting, Lars
- Förlag
- Stockholm : Bonniers juniorförl
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers juniorförl 9148513806 -
Ningtsus kinesiska kokbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1988. 165 sidor.
Mycket gott skick. Lätt gulnad inlaga......En charmfull, instruktiv och lättfattlig kinesisk kokbok med över 100 recept. Recepten är utprovade och lagade med svenska ingredienser och med alla de kinesiska kryddor och tillbehör som finns att köpa i Sverige … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137095838
- Titel
- Ningtsus kinesiska
- Författare
- Malmqvist, Ning-tsu - Duk, Han Bong
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1988
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 405 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137095838 -
Herr Wilkinsons favoritgrönsaker : en kokbok...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 287 sidor.
Mycket gott skick. /nära nyskick.................// De flesta av oss väljer grönsaker som tillbehör till köttet eller fisken på tallriken. För kocken Matt Wilkinson är det tvärtom först grönsakerna, sedan proteinet! Matt planerar middagen runt grönsakerna beroende på säsong läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113048741
- Titel
- Herr Wilkinsons favoritgrönsaker : en kokbok som hyllar säsongerna
- Författare
- Wilkinson, Matt
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1237 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av oss väljer grönsaker som tillbehör till köttet eller fisken på tallriken. För kocken Matt Wilkinson är det tvärtom först grönsakerna, sedan proteinet! Matt planerar middagen runt grönsakerna beroende på säsong, när de smakar som bäst, har bästa pris och lättast går att få tag på.
Likt en australisk Jamie Oliver delar Matt Wilkinson med sig av odlingstips, grönsakernas historia, vilka sorter som lämpar sig för olika rätter och fantastiska gröna recept. Inspirerad av all världens kök använder han exempelvis egyptisk dukka-röra eller italiensk bagna càuda-sås som tillbehör till grönsakerna. Matt blandar nya smakkombinationer, som exempelvis sallad med blomkål, rökt lax och jordgubbar med klassiker som hans mormors recept på helstekt biff med pepparrotskräm och yorkshirepudding.
Varje älskad grönsak får ett eget kapitel. Med snygg design och vackra bilder väcker boken lust att odla och anrätta egna grönsaker med kött eller fisk som tillbehör.
Norstedts 1 9789113048741 -
Terneborgs lyckliga kokbok : helt enkelt vege...
Inbunden bok. Energica Förlag. 2000. 208 sidor.
Nära nyskick. ..............// Här presenterar författarna allt från förrätter till desserter, med vackra oemotståndliga färgbilder igenom hela boken. Du får också tips och råd på vad du kan välja i stället för ägg, gelatin och ingredienser i bakverk som är veganvänlig läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185506788
- Titel
- Terneborgs lyckliga kokbok : helt enkelt vegetariskt
- Författare
- Terneborg Gabriella
- Förlag
- Energica Förlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 599 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här presenterar författarna allt från förrätter till desserter, med vackra oemotståndliga färgbilder igenom hela boken. Du får också tips och råd på vad du kan välja i stället för ägg, gelatin och ingredienser i bakverk som är veganvänliga.
Energica Förlag 9185506788
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn