Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Personalengelska

Personalengelska

Inbundna böcker. Wise Online AB. 3 uppl. 2009. 288 sidor.

Personalengelska är ett hjälpmedel för dig som arbetar med engelska inom personalområdet. Det kan gälla dig som chef med personalansvar eller dig som arbetar på en personalavdelning.

Personalengelska innehåller de mest användbara termerna och uttrycken på både amerikansk och brittisk engelska.

Lexikonet består av drygt 7 500 fackord uppdelade på en engelsk-svensk och en svensk-engelsk del.

Handboken ger råd och tips hur engelskan används i olika personalsituationer. Det kan röra sig om hur man gör en presentation av företagets personalpolitik eller organisation, hur man översätter svenska titlar eller hur man hanterar ett rekryteringsärende på engelska. Utöver själva språket berörs även den kulturella aspekten, som är viktig för att bli förstådd.

Adam Eisen är civilekonom, statsvetare och grundare till språk- och kommunkationsbolaget Advanced Business Communication, där han arbetade i ett antal år som språkkonsult. Han har över 25 års erfarenhet från USA och Sverige med utveckling och ledning av internationella verksamheter, bl a som global chef för Ericsson Business Consulting. Idag arbetar Adam som managementkonsult, moderator för företagsevenmang och konferenser samt som certifierad ledarskapsutvecklare inom FranklinCovey.

Margareta Neld är fil kand i engelska, tyska och företagsekonomi och har arbetat i sex år som språklärare. I 20 år har hon arbetat med personalfrågor på S.W.I.F.T., Mölnlycke, Becton Dickinson och Wise PA forum samt som VD på Personnel Decisions Internationals skandinaviska bolag med metoder och instrument för individ- och organisationsutveckling. Idag arbetar Margareta som organisationskonsult, coach och VD för Neld International Consulting AB.

Förlagsfakta

ISBN
9789163342417
Titel
Personalengelska
Författare
Adam Eisen - Margareta Neld
Förlag
Wise Online AB
Utgivningsår
2009
Omfång
288 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
144 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
491 g
Språk
English
Svenska