Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

Verdi

Sökträffar 1-30 av 89 Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

  • Verdi

    Verdi

    Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 1946. 415 sidor.

    Gott skick. Vacker, härligt patinerad

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi

    Verdi

    Häftad bok. Bonniers. 1 uppl. 1948. 235 sidor.

    Gott skick. Inlagan mycket fin. Pärmarna med ålders- och bruksslitage. Liten reva nederdel framsida (se bild) och även reva längst n läs mer

    Säljare: Björnböcker

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Giuseppe Verdi + fem böcker

    Inbunden bok. Borås : Cete. 1979.

    Mer om ISBN 9185846023

    Nära nyskick. Sex böcker i samma serie.
    Sex biografier om sex ikoniska tonsättare.
    Hela och fina.
    Slitage av låg grad.
    Lästa ex.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Falstaff – opera av Giuseppe Verdi

    Falstaff – opera av Giuseppe Verdi

    Häftad bok. Malmö musikteater. 1998. 139 sidor.

    Nära nyskick. PRESENTSKICK
    Här är hela dialogen i Giuseppe Verdis opera FALSTAFF.
    Texterna är översatta av Lars Huldén.

    Säljare: SITT OCH SKRIV AB (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi

    Verdi

    Häftad bok. Nordiska Musikförlaget. 1972. 140 sidor.

    Nyskick. oläst, rikt illustrerad med foton. Ingår: La Traviata - en introduktion

    Säljare: Klas Ek

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • In Search of Meaning in Opera: An Opera Singers Approach to the Dialectics of Words, Music, & Myth in Opera from Monteverdi to Verdi

    In Search of Meaning in Opera: An Opera Singe...

    Övrigt tryckt och skrivet.

    Mer om ISBN 9789186434229

    Nyskick. Stiftelsen för utgivning av teatervetenskapliga. 198 sidor. Oläst. Förlagsny.

    Säljare: Fulfilled AB (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi

    Verdi

    Inbunden bok. Bonniers. 1946. 416 sidor.

    Gott skick. Skyddsomslag saknas. Pärmens rygg är lite nött och skrynklad. Papperet i boken är något gulnat, och lite vågigt bitvis. Totalt sett är boken läs mer

    Säljare: Tomas60

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
  • RIGOLETTO - förbannelsen. Opera av G Verdi och F M Piave

    RIGOLETTO - förbannelsen. Opera av G Verdi oc...

    Häftad bok. Malmö Musikteater. 1994. 93 sidor.

    Nära nyskick.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Macbeth. Lyrisk dram i fyra akter af Giuseppe Verdi. Öfversättning från italienskan av Talis Qualis.

    Macbeth. Lyrisk dram i fyra akter af Giuseppe...

    Häftad bok.

    Mycket gott skick. Stockholm, J. C. Hedbom & Comp., 1852. 8vo. 46 pp. (last page blank). Sewn as issued in printed wrappers. Slightly worn läs mer

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • I Copialettere di Giuseppe Verdi

    I Copialettere di Giuseppe Verdi

    Inbunden bok. 1913. 760 sidor.

    Gott skick. Published and Illustrated by Gaetano Cesari and Alessandro Luzio and with Foreword by Michael Scherillo. Milan. Decorate läs mer

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • for love of VERDI life, images, portraits 181...

    Inbunden bok. Grafiche Step editrice - Parma. 2001. 275 sidor.

    Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. I Box. Engelsk text. Rikt illustrerad. 30 x 23 cm

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Stöd Bokhjälpen
  • Verdi

    Verdi

    Häftad bok. Bonniers. 1946. 415 sidor.

    Dåligt skick. Trasig rygg och små revor i omslag.

    Säljare: Timede Sydväst Aktiebolag (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi

    Verdi

    Inbunden bok. 1948.

    Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Flisa borta i nedre kanten av skyddsomslaget.
    Främre omslaget medbundet.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Giuseppe Verdi

    Giuseppe Verdi

    Inbunden bok. Borås : Cete. 1979. 199 sidor.

    Mer om ISBN 9185846023

    Mycket gott skick.

    Säljare: mish

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Giuseppe Verdi

    Giuseppe Verdi

    Inbunden bok. Cete. 1979. 190 sidor.

    Mer om ISBN 9185846023

    Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Några markeringar med blyerts.

    Säljare: Timede Sydväst Aktiebolag (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Bonnierin suuri keittokirja - Ruokaohjeita maailmalta Osa 1, Abal-Brie ( sisältö : Abaloni ( Merikorva ) ; Abalonia lehtisellerin kera ; Alkuruoka-Lounas ; Abalonia sienten kera ; Agar-agar ; Ahven ; Ahven, paistettu ; Ahvenpata ; Ahventa simpukoiden kera ; Ahventa sitruunan kera ; Aïoli ; Aivokohokas ; Aivopyörykät ; Aivot Meuniére kapriksen kera ; Ajvar ; Ananas ; Ananas, grillattu ; Ananas, liekitetty ; Ananas, manteli-kuorrutettu ; Ananas, suklaakuorrutettu ; Ananas Surprise ; Anansbeignets ; Ananashyydyke ; Ananas- kermahyytelö ; Ananaskirsikka ; Ananaskirsikkaa ; Ananassorbetti - Jälkiruoka ;  Ananas- trifle - Jälkiruoka ;  Ananasta kirsikkaviinassa ; Ananasta suklaajäätelön kera ; Ananastorttu ; Anchoyade - Anjovissose , Alkuruoka ; Angelika - Karhunputki ; Angels on horseback - Pekoni- osterirullat ; Anis ; Anjovis - Sardelli ; Anjoviskanapeet - Alkuruoka-lounas ; Anjovisvoi ; Anjoviskastike ; Anjoviskohokas - Pääruoka ;  Anjovispasteijat - Alkeruoka-lounas ; Täyte ; Bechamelkastike ; Lisäksi ; Anjovisrulla ; Taikina, Täyte, Kuorruttamiseen ; Anjovissose Ks. Anchoyade ; Anjovistartarleipä ; Anjovistorttu Provencen tapaan ; Anjovisvoi ; Ankanmaksa- paahtoleipä ; Ankanmaksa, paistettu ; Ankanmaksapatee ; Ankanmaksapyree ; Ankanrasva, kotitekoinen ; Ankanreisi, pannussa paistettu ; Ankanreisiä saksanpähkinä- mureketäytteellä : Oääruoka , Ankanlihaliemi , Mureke , Kastike , Lisäke , Ankanlihaliemi , Tarjoilu ; Ankanrinta, pannussa paistettu ; Ankanrinta peruna-kasvisvuoan kera ; Ankanrinta, uunissa paistettu ; Ankerias ; Ankerias, keitetty ; Ankerias, paistettu ; Ankerias, punaviinissä marinoitu, paistettu ; Ankerias, savustettu ; Ankerias, savustettu, salaatin päällä ; Ankerias- valkoviinipasteija ; Ankerias, vartaassa paistettu ; Ankeriashyytelö- rengas ; Ankeriashöystö, ranskalainen ; Ankeriaskeitto ; Ankeriaskeitto, hapanimelä ; Ankeriaskääryle ; Ankeriaspata ; Ankeriaspatee ; Ankeriasrulla ; Ankeriasta currykastikkeessa ; Ankeriasta valkoviinissä ; Ankeriasvaahto ; Ankeriasviillokki ; Ankka ; Ankka, paistettu, omenoiden ja luumujen kera ; Ankka, vähänsuolattu, keitetty ; Ankkaa appelsiini- kastikkeen kera ; Ankkaa mureketäytteellä ; Ankkaa mureketäytteellä, hyytelöity ; Ankkaa Pekingin tapaan ; Ankkaa punaviinissä ; Ankkaa ranskalaiseen tapaan ; Ankkaa rypäleiden kera ; Ankkaa siiderissä ; Ankkapasteija ; Ankkasuikale- kasvisvuoat ; Annanperunat ; Annoona ; Antipasti ; Apfelstrudel ; Appelsiini ; Appelsiini Surprise ; Appelsiinihyydyke ; Appelsiinihyytelö ; Appelsiinijäätelö ; Appelsiinikeitto, kylmä ; Appelsiinikohokas ; Appelsiini - marmeladi ; Appelsiini- marmeladi, englantilainen ; Appelsiini- marmeladi, keittämätön ; Appelsiininkuori, säilötty ; Appelsiiniriisi ; Appelsiinisalaatti ; Appelsiini- sitruunahyydyke ; Appelsiinisorbetti ; Appelsiini- täytekakku ; Appelsiini- voikastike ; Aprikoosi ; Aprikoosikastike ; Aprikoosikeitto ; Aprikoosi - marmeladi ; Aprikoosiomenat, paistetut ; Aprikoosipuuro ; Aprikoosisorbetti ; Aprikoosisose ; Aprikoosisose, lämmin, vanilja- jäädykkeen kera ; Aprikoosit, kokonaiset, hunajaliemessä ; Aprikoosit, liekitetyt ; Aprikoosit rommissa ; Aprikoositorttu ; Arrowjuuri ; Asidofiluspiimä ; Aubergiini ( Ks. Munakoiso ) ; Auringonkukka- kastike ; Australian pähkinä ; Avgolemono ( Kreikkalainen munasitruunakeitto ) - Alkuruoka ; Avokado ; Avokado, täytetty ; Avokado- broilerikeitto ; Avokado- dippikastike ; Avokadokastike, lämmin ; Avokadokeitto, kylmä ; Avokado- kermakastike ; Avokado- lohi-mätikeitto ; Avokado- paahtoleipä gorgonzolan kera ; Avokado- pekonisalaatti ; Avokado salaattikastike ; Avokadosose ; Avokado- tomaattisalaatti ; Avokadovoi ; Baba au rhum ( Rommi- savariini ) ; Bacalao ( Espanjalainen kapakalaruoka ) ; Bagna cauda ( Valkosipuli- anjoviskastike ) ; Bain-marie ( Vesihaude ) ; Baked beans ( Keitetyt pavut tomaatti- kastikkeessa ) Baked beans, amerikkalaisittain ; Baklava-leivos ; Bmbunversot ; Bambunversot, marinoidut ; Banaani ; Banaani- beignets ; Banaanit appelsiini- kastikkeessa ; Banaanit Chantilly ; Banaanit, kuivatut ; Banaanit, liekitetyt ; Banaanit Länsi- Intian tapaan ; Banaanit, uunissa ; Banaanitorttu ; Banana- split ; Barbecue ; Barbecue- kastikkeet ; Lämpimät kastikkeet ; Hapanimelä kastike ; Kylmiä kastikkeita ; Barbecue- marinadit ( Grillimarinadit ) ; Valmistusohje viipaloitua lihaa varten ; Lampaanliha ; Naudanliha ; Vasikanliha ; Riista ; Siipikarja ; Sianliha ; Kala ; Grillimarinadi suurien lihapalojen marinointiin ; Baron ; Basilika ; Basilikakeitto ( Alkuruoka ) ; Bataviasalaatti ; Bayonnenkinkku, keitetty ; Bayonnenkinkku, kuorrutettu ; Bayonnnenkinkku, taikinoitu ; Bearnaisekastike ; Bearnaisekastike, tehosekoittimessa valmistettu ; Beaujolaissorbetti ( Granité ) ; Bachamelkastike ( Valkoinen peruskastike ) ; Bel Paese- juusto ; Bercykastike ; Beurre Blanc kastike ; Beurre Manié ( Voi- jauhotahnasuuruste ) ; Bigaradekastike ( Sauce Bigarade ) ; Bigos ( Puolalainen hapankaalipata ) ; Bikarbonaatti ( Ks. Sooda ) ; Bisque de homard ( Ks. Hummerikeitto ) ; Blanc manger ( Kerma- mantelihyytelö ) ; Blinit ( Ks. Linnit ) ; Blinzes ( Ohukaisnyytit ) ; Boeuf á la bourguignonne ( Naudanliha- punaviinipata ) ; Boeuf en daube á la Marseilles ( Häränlihapata arseillen tapaaan ) ; Boef en daube á la provencale ( Häränlihapata Provencen tapaan ) ; Bolognankastike ( Ks. Fettuccine verdi Bolognese ) ; Bordellaisekastike ( sauce bordelaise ) ;  Borssikeitto, kasvis- ; Borssikeitto, ukrainalainen ; Bouillabaisse ; Bouillabaisse, länsirannikon ; Bouillon ( Lihaliemi ) ; Munankeltuaisen kanssa , Nuudelien kanssa, Riisin kanssa , Luuytimen kanssa , Munakokkelin kanssa ; Bourgognen kastike ( Sauce Bourguignonne ) ; Bourride ( Kalakeitto Provencen tapaan ) : Pääruoka : Keitinliemi , Aïoli , Lisäksi , Keitinliemi , Aïoli , Boursin ( Valkosipulituorejuusto ) ; Boysenmarja ; Brandade ( Kapakalaa ranskalaisittain ) : Pääruoka , Lisäke ; Briejuusto )

    Bonnierin suuri keittokirja - Ruokaohjeita ma...

    Inbunden bok. 1993. 95 sidor.

    Mer om ISBN 8742706572

    Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Kieli: Suomi. Katso 200 reseptiä suluissa otsikkolaatikossa. Kolmannes kuvitettuja reseptejä värikuvilla. Sidonta hieman läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Giuseppe Verdi

    Giuseppe Verdi

    Häftad bok. New Generation Publishing. 2012.

    ISBN 9781909039209

    Nära nyskick. Häftad utgiven på engelska av New Generation Publishing 2012. Kompositören Giuseppe Verdis död fick en skara på flera hu läs mer

    Säljare: Persona

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Italienska köket när det är som bäst ( de 117 recept är : Förord av Armando Orsini ; Kartan över Italien : Regional matlagning ; Att äta i ett italienskt hem ; Att äta ute ; Italienska viner ; Hur man använder denna bok ; Sicilien och Sardinien : Caponata ( antipasto på grönsaker ) ; Spaghetti alla Siracusana ( Spaghetti på syracusavis ) ; Tonnino al pomodoro alle sarde ( Färsk tonfisk på sardiskt sätt ) ; Pomodori al pane ( Fyllda tomater ) ; Tonno Sott' Olio con Cipolle ( Tonfisksallad ) ; Sarde ripiene alla palermitana ( Sardiner fyllda på palermovis ) ; Farsumagru ( Fylld köttrulle ) ; Polpette alla casalinga ( Mammas köttbullar ) ; Coniglio con olive verdi ( Kanin med gröna verdi ) ; Agnello in umido alla sarda ( Lammstek i gryta på sardiskt vis ) ; Cassata alla Siciliana ( Siciliansk födelsedagstårta ) ; Zabaglione ; Mantecato di pesche ( Persikosorbet ) ; Granita di caffé ( Kaffesorbet ) ; Apulien, Basilicata och Kalabrien : Funghi ripieni ( Fyllda champinjoner ) ; Peperoni con tonno e capperi ( Paprikor med tonfisk och kapris ); Insalata di pomodori ( Tomatsallad ) ; Insalata di cavolfiore ( Blomkålssallad ) ; Cozze gratinate ( Antipasto med musslor ) ; Melanzane al funghetto ( Aubergine stekt i olja ) ; Zita alla calabrese ( Kryddad makaroni ) ; Sedani al forno ( Sellseri med tomater och bacon ) ; Salsa di carne ( Köttsås ) ; Trigle alla calabrese ( Mullus på kalabrisk sätt ) ; Pollo con olive ( Sauterad kyckling med oliver ) ; Nocciollette ( Hasselnötskakor ) ; Kampanien : Salsa di pomodoro 1 ( Tomatsås på färska tomater ) ; Salsa di pomodoro 2 ( Tomatsås på konserverade tomater ) ; Peperoni gratinati 'o Parrucchiano ( Gratinerad fylld paprika ) ; Zuppa di zucchini ( Courgette-soppa ) ; Pizza alla napoletana ( Pizza på Neapelvis ) ; Vermicelli con le cozze ( Vermiceller med tomat och musslor ) ; Spaghetatta ( Spaghetti med olja och vitlök ) ; Braciolette ripieni ( Fyllda kalvrulader ) ; Rognoni trifolati ( Sauterad kalvnjure ) ; Bistecca alla pizzaiola ( Biffstek med färsk tomatsås ) ; Melanzane alla parmigiana ( Aubergine-, ost- och tomatpaj ) ; Bisquit tortoni alla mandorla ( Glass med rostad mandel ) ; Pastiera alla napoletana ( Neapolitansk kvargtårta ) ; Latium, Abruzzerna och Molise : Suppli al telefono ( Risbollar med ost ) ; Stracciatella ( Soppa med äggflagor ) ; Bucatini all´ amatriciana ( Pasta med bacon, chilipeppar och tomater ) ; Pomodori col riso ( Risfyllda tomater ) ; Cannelloni ; Spaghetti alla carbonara ( Spaghetti med ägg och bacon ) ; Piselli al prosciutto ( Bräserade ärtor med skinka ) ; Agnello con peperoni ( Lamm med paprika ) ; Coda alla vacchinara ( Oxsvans med selleri ) ; Abbacchio brodettato ( dilamm i ägg- och citronsås ) ; Maiale allo spiedo ( Griskött på spett ) ; Toscana, Umbrien och Marche : Ribollita ( Tjock bön- och grönsakssoppa ) ; Carciofi ripieni ( Fyllda krönärtskockor ) ; Tortino di carciofi ( Omelett med krönärtskockor ) ; Crostini alla fiorentina ( Toast md kycklinglever ) ; Fagioli toscani col tonno ( Bönor md tonfisk ) ; Finocchio alla fiorentina ( Fänkål med smör och ost ) ; Triglie alla marinara ( Grillad mullus ) ; Pollo al mattone ( Pressad toskansk kyckling ) ; Braciole di maiale ubriaco ( Fläskkotletter i vin ) ; Colombi selvatici coi piselli ( Skogsduva med ärtor ) ; Gnocchi verdi ; Lingua in salsa agrodolc ( Tunga i sötsur sås ) ; Panforte di siena ( Sienakaka ) ; Emilia-Romanga : Prosciutto con melone ( Parmaskinka med melon ) ; Carciofi in salsa ( Kronärtskockshjärtan i dressing ) ; Passatelli in brodo all´ emiliana ( Ostnudlar i buljong ) ; Pasta all´ uovo ( Äggpasta ) ; Tortellini ( Fyllda pastaringar ) ; Tagliatelle alla bolognese ( Bandpasta med köttsås bolognese ) ; Ragú bolognese ( Köttsås bolognese ) ; Lasagne al forno ; Petti di pollo alla bolognese ( Kycklingbröst med skinka och ost ) ; Pinoccate ( Mandel- och pinjenötsbiskvi ) ; Ligurien : Zucchini ripieni ( Fyllda courgetter ) ; Frittata con spinaci ( Spenat med omelett ) ; Insalata di funghi ( Rå champinjonsallad ) ; Fritto misto di mare ( Blandad friterad fisk ) ; Gnocchi ; Agliata ( Sås med vitlök och bröd ) ; Pesto ( Sås med basilika, nötter och ost ) ; Fricassea di pollo ( Kyckling med ägg- och citronsås ) ; Vitello all´ ucclletto ( Kalvsauté ) ; Cima alla genovese ( Fylld kalvbringa ) ; Veneto : Insalata di riso con frutti di mare ( Ris- och skaldjurssallad ) ; Risotto veronese ( Risotto på Veronavis ) ; Zuppa di pesce ( Fisksoppa ) ; Funghi in umido alla veronese ( Champinjoner på Veronavis ) ; Timballo di riso con scampi e funghi ( Ris med scampi och champinjoner ) ; Sogliole alla veneziana ( Sjötunga på venetianskt sätt ) ; Anguilla con peperoni alla veneta ( Ål med paprika och tomater ) ; Fegato alla veneziana ( Lever på venetiantskt sätt ) ; Maiale al latte ( Griskött tillagat i mjölk ) ; Polenta con oseleti scampai ( Polenta med kött på spett ) ; Aranci caramellizzati ( Kanderade apelsiner ) ; Lombardiet : Minestrone alla casalinga ( Hemlagad minestrone ) ; Peperonata ( Paprika med tomater och lök ) ; Pesce in carpione ( Marinerad stekt fisk ) ; Risotto alla milanese ( Risotto på molanovis ) ; Polenta ; Anitra arrosto al marsala ( Stekt anka med Marsala ) ; Involtini di petti di pollo ( Fyllda kycklingbröst ) ; Ossobuco ( Bräserad kalvlägg ) ; Vitello tonnato ( Kalv med tonfiskmajonnäs ) ; Tacchino ripieno arrosto ( Fylld stekt kalkon ) ; Salsicce con versada ( Korv med kål ) ; Crema di mascherpone ( Grddost-dessert ) ; Monte bianco ( Kastanjpuré med grädde ) ; Piemonte : Bagno caldo ( Het dip med vitlök och sardell ) ; Peperoni alla piemontese ( Paprika fylld med tomater, sardeller och vitlök ) ; Fonduta ( Fondue ) ; Salsa verde ( Grön sås ) Trotine ai funghi ( Forell med champinjoner ) ; Filetti di tacchino alla piemontese ( Kalkonbröst med Marsala ) ; Bollito misto ( Blandat kokt kött ) ; Manzo brasato al vino rosso ( Rödvinsbräserat oxkött ) ; Pesche ripieni ( Fyllda bakade persikor ) ; Zuppa di ciliege ( Körsbär i rödvin ) ; Register )

    Italienska köket när det är som bäst ( de 117...

    Inbunden bok. Informationsförlaget Schönkopf Editions AB. 1:a svenska uppl. 1983. 96 sidor.

    Mer om ISBN 9177360117

    Mycket gott skick. Se alla 117 recept inom parenteser på italienska och på svenska på titel rutan. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen i top läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • 100 Nya pastasåser ( orig. titel : More Great Italian Pasta ) (de recept är : Inlednig ; Att göra pasta ; Färsk pasta ; Tomatsås ; Crepes ; Gnocchi ; Grönsaker : Tagliatelle med färska örter och ricotta (Tagliatelle alle erbe e ricotta ) ; Maltagliati med tomater, örter och ost ( Maltagliati al pomodoro, erbette e robiola ) ; Pennette med parmesan och lök ( Pennette alla parmigiana e cipolla ) ; Fjärilar med rödbetor ( Farfalle alle barbabietole rosse ) ; Tagliatelle med sallat och ärter ( Tagliatelle con lattuga e piselli ) ; Sedani med gorgonzola och haricots verts ( Sedani con gorgonzola e fagiolini verdi ) ; Spaghetti med citron och gräslök ( Bigoli al limone ) ; Snäckor med grönsaker ( Conchiglie alle verdure ) ; Siciliansk auberginedelikatess ( Delizie di Trinacria ) ; Auberginebåtar fyllda med pasta ( Barchette di melanzane ) ; Små "trasor" av äggpasta ( Stracci di pasta alle mille erbe ) ; Spaghetti med vitlök ( Spaghetti con aglio ) ; Tagliatelle med purjolök ( Tagliatelle con porri ) ; Penne med hasselnötter ( Penne con le nocciole ) ; Penne med selleri och morötter ( Penne con sedano e carote ) ; Tagliolini med morötter och grädde ( Tagliolini alla crema di carote ) ; Pasta med karljohanssvamp ( Pici in salsa di porcini ) ; Färsk pasta med torkad karljohanssvamp i degen ( Fettuccine fresche con funghi porcini nel impasto ) ; Tagliatelle krönta med karljohanssvamp ( Tagliatelle con testa di porcini ) ; Tagliatelle med kantarellsås ( Tagliatelle con salsa di finferli ) ; Bred och smal pasta med nässlor ( Pappardelle e tagliolini con l´ortica ) ; Sol-tagliatelle ( Tagliatelle del Sole ) ; Tagliatelle med fontinaost och vit tryffel ( Tagliatelle con fontina e tartufo bianco ) ; Tagliolinipudding med svart tryffel ( Tagliolini con tartufo nero al forno ) ; Linguine på djävulsvis ( Linguine dei diavoli ) ; Spaghetti med soltorkade tomater ( Spaghetti con i pomodori secchi ) ; Stora snäckor fyllda med blomkålssufflé ( Conchiglioni ripieni di soffiato di broccolo ) ; stora snäckor fyllda med vattenkrasse ( Conchiglioni con ricotta e crescione ) ; Stora ravioli fyllda med tomater och mozzarella ( Ravioli giganti ripieni di pomodari e mozzarella ) ; Ravioli med senapskål i basilikasås ( Ravioli di rucola alla crema di basilico ) ; Tagliatelle med rödbetor och purjolökssås ( Tagliatelle alla barbabietola con salsa di porri ) ; Ravioli fyllda med zucchini och blommor ( Ravioli ripieni di zucchine e fiori ) ; Ravioli med auberginer ( Ravioli di melanzane ) ; Agnolotti med spenat och grädde ( Agnolotti di spinaci alla crema ) ; Tortelli med sparris ( Tortelli agli asparagi ) ; Ravioli med kronärtskockor ( Ravioli ai carciofi ) ; Ravioli med lök ( Ravioli di cipolla ) ; Ravioli med borlottibönor och parmesan ( Ravioli di borlotti e parmigiano ) ; Friterade pastabollar ( Frittelle di pasta ) ; Crepes med vattenkrasse i paprikasås ( Crespelle al crescione con salsa di peperoni ) ; Crepes med rosésallat ( Crespelle al radicchio ) ; Små "segel" från Eoliska öarna ( Velette all´Eoliana ) ; Crepes med ost och bondbönor ( Crespelle di formaggio di fossa con puré di fave ) ; Spenatcrepes ( Crespelle ai spinaci ) ; Gnocchi med auberginer ( Gnocchi di melanzane ) ; Gnocchi med pumpa ( Gnocchi di zucca ) ; Gnocchi med spenat och bönsås ( Gnocchi di spinaci con fagioli ) ; Gnocchi med kronärtskockor ( Gnocchi ai carciofi ) ; Gnocchi med senapskål ( Gnocchi di ruchetta ) ; Höstgnocchi ( Gnocchi d´autunno ) ; Grönsaker med fisk och skaldjur : Tagliolini med små bläckfiskar och senapskål ( Tagliolini ai calamaretti e ruchetta ) ; Tagliolini med citrusskal och räkor ( Tagliolini con agrumi e gamberetti ) ; Tagliatelle med räkor och karljohanssvamp ( Tagliatelle mare e monte ) ; Persiljepasta med fisk och pesto ( Stracci di prezzemolo e pesci al pesto ) ; Tagliolini med räkor och basilikasås ( Tagliolini con gamberi e spuma di basilico ) ; Penne med bläckfiskringar och ärter ( Penne in bianco con le seppie e piselli ) ; Penne med rödbarb och sparris ( Penne con triglie e asparagi ) ; Tagliolini med skaldjur och paprika ( Tagliolini ai frutti di mare e peperoni ) ; Tagliatelle med pilgrimsmusslor och fänkål ( Tagliatelle con capesante e finocchio ) ; Pastasniglar fyllda med fisk och sallat ( Lumaconi con ripieno di dentice e radicchio ) ; Tagliatelle med sallat och räkor ( Tagliatelle di radicchio con gamberi ) ; Fusilli eller penne med musslor och potatis ( Fusilli con cozze e patate ) ; Spaghetti med sardeller och apelsinsås ( Spaghetti con acciughe in salsa di arancia ) ; Spaghetti med tonfisk och linser ( Spaghetti al tonno e lenticchie ) ; Spaghetti med broccoli och musslor ( Spaghetti con broccolo romano e vongole ) ; Fisk och skaldjur : Bucatini med tonfisksås ( Bucatini al ragú di tonno ) ; Linguine med svärdfisk ( Linguine al pescespada ) ; Spaghetti med hummer ( Spaghetti all´aragosta ) ; Santes spaghettini med skaldjur ( Spaghetti alla Sante ) ; Spaghetti med rödbarbsås ( Spaghetti al sugo di triglia ) ; Tagliatelle med skorpionfisk ( Tagliatelle allo scorfano ) ; Spaghetti med sjöborrar ( Spaghetti con ricci di mare ) ; Tagliatelle med pilgrimsmusslor ( Tagliatelle con capesante ) ; Spaghetti med torkad fiskrom ( Spaghetti con la bottarga ) ; Svarta trenette med räkor ( Trenette al nero di seppie con gamberetti ) ; Trenette med musslor och saffran ( Trenette alle cozza e zafferano ) ; rigatoni fyllda med fisk ( Rigatoni ripieni ) ; Linguine med fiskbullar ( Liguine con polpette di pesce ) ; Spaghetti med krabbkött och saffran ( Spaghetti con polpa di granchio ) ; Spaghetti med färsk lax ( Spaghetti con salmone crudo ) ; Fettuccine med spindelkrabba ( Fettuccine alla gran´seola ) ; Penne med öringfiléer ( Penne ai filetti di trota ) ; Linguine med ål ( Linguine con anguilla ) ; Pasta med sardeller ( Pasta cu sardi a mari ) ; Linguine med sardiner ( Linguine alla salsa di sarde ) ; Lasagne med skaldjur ( Lasagne ai frutti di mare ) ; Skaldjurscrepes med pesto ( Crespelle di frutti di mare al pesto ) ; Fågel, kött och skinka : Spaghetti med anksås ( Bigoli con l´anitra ) ; Penne med anka och apelsin ( Penne al ragú di anitra e arancia ) ; Fettuccine med kyckling och paprika ( Fettuccine con pollo alla romana ) ; Tagliatelle med pärlhöns ( Tagliatelle al ragú di faraona ) ; Fettuccione med kycklinglever ( Pappardelle con fegatini di pollo ) ; Penne med kalvlevermousse ( Penne alla spuma di fegato ) ; Peppardelle med vildsvin ( Pappardelle al cinghiale ) ; Orecchiette med lammsås ( Orecchiette al sugo di agnello ) ; Tagliolini med kalvstekssky ( Tagliolini con la bagnabrusca ) ; Gratinerade gröna tagliolini med skinka ( Tagliolini verdi gratinati al prosciutto ) ; Pastapudding med kött, ost och aubergine ( Pasta ´ncaciata ) ; Ugnsbakade capellini med skinka och mozzarella ( Capellini al forno con prosciutto e mozzarella ) ; Ugnsbakade rigatoni med fänkål, grädde och skinka ( Rigatoni al forno con salsa di finocchi e prosciutto cotto ); Receptregister )

    100 Nya pastasåser ( orig. titel : More Great...

    Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1993. 135 sidor.

    Mer om ISBN 9789137104027

    Mycket gott skick. Alla 100 recept finns inom parenteser under titel rutan där uppe. Pärm sliten lite på hörnen. Kort gåva anteckning på sk läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi and/or Wagner - two men, two worlds, two centuries

    Verdi and/or Wagner - two men, two worlds, tw...

    Inbunden bok. Thames & Hudson. 1 uppl. 2011. 384 sidor.

    Mer om ISBN 9780500515938

    Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 242 x 175 mm
    Bokmärkesband

    Säljare: Björkberget

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Verdi

    Verdi

    Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1946. 416 sidor.

    Gott skick.

    Säljare: Åkeshöjd AB (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Verdi

    Verdi

    Inbunden bok.

    Mycket gott skick. Bonniers 1948, inb., 232 s, klotband, bägge omslag medbundna, färgat övre snitt, premiumetikett insida pärm, mkt gott skick

    Säljare: koalan

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi

    Verdi

    Häftad bok. Stockholm: Bonniers, 1946. 415, (2) sidor.

    Nära nyskick. Översättning av Knut Stubbendorff. Originalets titel: Verdi, Roman der Oper. Endast en mindre fuktfläck på övre ryggände. Fint ex.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Giuseppe Verdi

    Giuseppe Verdi

    Inbunden bok. Norma. 1979. 197 sidor.

    Mer om ISBN 9185846023

    Mycket gott skick.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Giuseppe Verdi

    Giuseppe Verdi

    Inbunden bok. CETE Bokförlag. 1979. 198 sidor.

    Mer om ISBN 9185846023

    Nära nyskick.

    Säljare: Böckernas Hus i Tidan (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Giuseppe Verdi: La Traviata

    Giuseppe Verdi: La Traviata

    Inbunden bok. The Metropolitan Opera Classics Library. 1983. 201 sidor.

    ISBN 9780316568425

    Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inlagan lätt gulnad ytligt slitage på omslaget Engelsk text

    Säljare: Böckernas Hus i Tidan (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi

    Verdi

    Inbunden bok. Generalstabens Litografiska Anstalts Förlag. 1978. 124 sidor.

    Gott skick.

    Säljare: Anti AB (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Verdi

    Verdi

    Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1948. 233 sidor.

    Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Ex Libris

    Säljare: Red Ibis (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Verdi

    Verdi

    Häftad bok. Bonniers. 1948. 233 sidor.

    Gott skick.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
  • Giuseppe Verdi

    Giuseppe Verdi

    Inbunden bok. Borås : Cete. 1979.

    Mer om ISBN 9185846023

    Gott skick. Skyddsomslag saknas. (F) Kartonnage.

    Säljare: Anti AB (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen