UR ALL VÄRLDENS GRYTOR DEL 3 – FAKTA OM MAT OCH DRYCK
Inbunden bok. Reader´s Digest AB. . Första uppl. 1971. 287 sidor.
Nyskick. Inga namn. Inga märken eller markeringar. Oanvänd. Konstläderband. Ur redaktionens beskrivning:” I boken finns en rad sakliga och personliga kapitel om det mesta om inköp, förvaring, tillagning och servering av olika råvaror – från fisk och kött till kryddor och ost. Här finns också synpunkter på näringsriktig kost och upplysningar om hur man väljer, hanterar och serverar vin. Volymen avslutas med ett totalregister över de tre delarna, där man också genom att slå upp en viss råvara, där man direkt kan då förslag till lämpliga rätter där varan ingår.” Illustrerad med steg-för-steg-teckningar, färgbider över styckningsdelar m.m samt enstaka färgfoton. 21,5 x 15,5 cm. 721 g. För fler band i serien: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!