Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Svenska Släktkalendern 2007

Svenska Släktkalendern 2007

Inbunden bok. Almqvist & Wiksell International. 2007. 497 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Blyertspris första tomma bladet. Boken är i mycket välbevarat skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

26 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789122021445
Titel
Svenska Släktkalendern 2007
Förlag
Almqvist & Wiksell International
Utgivningsdatum
20071122
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 215 mm Ryggbredd 40 mm
Vikt
812 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Svenska Släktkalendern är ett uppslagsverk som sedan 1885 tillhandahåller släktöversikter av i Sverige verksamma släkter. I boken får man svar på hur släktsambandet ser ut mellan personer som tillhör samma släkt, samt upplysning om deras yrke, eventuell familj och bostadsort. I släktnamnsregistret i bokens början ser man vilka släkter som hittills finns med i bokverket och i vilka årgångar släkterna i fråga senast är införda. Längst bak finns ett register över i den aktuella årgången ingifta personer. Bland de 78 släktartiklarna i den här utgåvan återfinns bland annat Böttiger, de Verdier, Dyrssen, Feldreich, Fredga, Garbo, Harrison, Hyltén-Cavallius, Jonzon, Kleberg, Laestadius, Lindhagen, Littorin, Nilsson (operasångerskan Birgit), Nordlander, Qviberg (två släkter), Rodhe, Roos, Sylvén, Watz, Wejryd och Ödlund. Om Du själv skulle vilja medverka till ett införande av Din egen eller en närstående släkt i en framtida utgåva, se information om hur medverkan går till och kontaktuppgifter på hemsidan www.svenskaslaktkalendern.se.