Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

Spenat Och Mangold

Sökträffar 1-20 av 20 Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

  • Det vegetariska köket : Den goda gröna maten från hela världen ( de 300 recept är ( innehåll ) : Förord : Ät på rätt sätt och må bäst ; Protein och järn ; Hoppa inte över mjölken ; Rätt sorts fett ; Det vegetariska skafferiet ; I köksskåpet ; I kylen ; I frysen ; På kryddhyllan ; På fönsterbrädan ; Koka ärter och bönor ; Mammas kök ; Rotfruktssoppa med saffran och bönor ; Soppa med mangold och bondbönor ; Ängamatssoppa ; Soppa av nässlor, spenat, mangold eller grönkål ; Kålsoppa med tomat och gröna ärter ; Zucchinisoppa med rostade brödtärningar ; Potatissallad med rädisor och paprika ; Potatissallad med sockerärter ; Potatissallad med nobissås ; Linssallad med saltgurka ; Sparrissallad ; Linssallad med äpple ; Rödkålssallad med apelsindressing ; Rårivna rötter ; Svensk sommarsallad ; Inlagd gurka ; Skarsåssallad ; Bassallad ; Grön julsallad ; Röd julsallad ; Råkost till dipp ; Dippsås ; Bondbönor med morötter ; Varmt grönsaksfat ; Sommarkål med persiljesås ; Stuvad spenat ; Potatismos ; Öppen omelett ; Raggmunk ; Rårakor ; Rotfruktsplättar ; Rotmos ; Bönbiffar ; Svampsås ; Svamp- och linspytt ; Sufflé på jordärtskockor ; Rostade rotfrukter ; Ugnsbakade grönsaker ; Grillade grönsaker ; Potatisklyftor i ugn ; Potatisgratäng med buljong och tomater ; Pannkakor ; Ugnspannkaka med frukt eller bär ; Saffranspannkaka ; Fattiga riddare ; Ris á la Malta ; Fruktkräm ; Bärkräm ; Lingonäpplen ; Ingefärspäron ; Ugnsbakade äpplen ; Strutvåfflor med bärgrädde ; Medelhavets kök : Gazpacho ; Minestrone ; Favata - fänkåls- och bönsoppa ; Tomatsoppa med vita bönor ; Kretensisk rödbetssallad ; Grekisk bondsallad ; Medelhavssallad med avokado ; Potatissallad med fårost och oliver ; Caprese - tomatsallad med ost ; Entrétallrik med bröd ; Pastasallad ; Salladstallrik med halloumiost ; Tzatziki ; Grekisk fåroströra med vitlök ; Tapenade ; Grillad paprika ; Marinerad vitlök och oliver ; Mojo colorado med kanarisk potatis ; Mojo verde med färsk sparris ; Linspuré ; Böngryta med pasta och pesto ; Grönt i citron ; Tortilla Espanola - spansk potatisomelett ; Okra i tomatsås ; Koka pasta på italienska ; Klassisk tomatsås ; Pasta med fårost och marinerade tomater ; Snabbaste pastan ; Snabb spenatsås ; Caponata - med aubergine och bönor ; Claudias morotspesto ; Pesto av basilika ; Risotto ; Paella ; Portionspajer ; Lasagne ; Fyllda tomater och paorika ; Spenat- och fårostpaj ; Pizza ; Glass från Sueca - leche merengada ; Kryddiga fikon i vin ; Crema catalana ; Bubblande melon ; Melon och bär ; Europas kök : Fransk löksoppa ; Jordärtskockspuré ; Caldo verde - portugisisk grönkålssoppa ; Rödbetssoppa med linser ; Potatissoppa med gröna ärter ; Fransk sommarsoppa ; Chlodnik - kall rödbetssoppa ; Knaprig sallad med blue cheese-sås ; Caesarsallad med majonnäs ; Rotfrukter al dente ; Finsk svampsallad ; Stora vita bönor med lök och gurka ; Waldorfsallad ; Bulgarisk löksallad ; Tysk potatissallad med äpple ; Fyllda ägghalvor ; Ostcrepes ; Vegetarisk Stroganoff ; Fransk raggmunk ; Mehlnockerln ; Gulasch ; Potatisgulasch ; Finsk morotslåda ; Quiche - fransk paj ; Fransk potatisgratäng ; Potatiskaka ; Äppelflarn ; Upside down cake med päron ; Paj med havregryn ; Vaniljsås ; Tjinuskisås ; Melon i jordgubbssås ; Mellanösterns kök ; Gul zucchinisoppa ; Linssoppa med rostad paprika ; Linssoppa med spenat ; Morotssallad med pinjefrön ; Apelsinsallad ; Apelsin- och rädissallad ; Tabbouleh - persiljesallad ; Morots- och yoghurtsallad ; Bönsallad med ägg ; Hoummus - kikärtsröra ; Varm couscoussallad ; Persisk våromelett ; Falafel ; M'tabel - aubergineröra ; Libanesisk zucchinipanna ; Pilaff med linser och dadlar ; Röd böngryta med fårost ; Vinbladsdolmar ; Ägg i tomatsås ; Itanskt festris ; Tagine med kronärtskockor ; Tagine med kikärter ; Grillade rotfrukter på marockanskt vis ; Valnötsfyllda katrinplommon ; Grön fruktsallad med granatäpplen ; Afrikas kök : Soppa med okra ; Allra enklaste apelsinsalladen ; Västafrikansk bönsallad ; Lök- och vitkålssallad ; Lyxig fruktsallad med sting ; Couscoussallad med jordnötter ; Kryddig bön- eller ärtpuré ; Massawa - gröna blad med jordnötter ; Tomatsås med auberginer ; Kål med tomat och aubergine ; Vita bönor med mjölk ; Sötpotatis med kokosmjölk ; Etiopisk grönsaksgryta ; Wat med linser ; Svartögda bönor med okra ; Kokt hirs ; Hirs- och tomatröra ; Pilau ; Sambozas - grönsakspiroger ; Bananmos ; Trehundrasextiofem ; Indiens kök : Linssoppa - masoor ki dal ; Syrlig sallad ; Potatissallad med yoghurt ; Chutney med tomater ; Chutney med katrinplommon ; Chutney med kokos ; Raita ; Pickels med äpple ; Sambar - linser och grönsaker ; Sabzi kari - grönsakscurry ; Potatis- och spenatcurry ; Kikärts- och potatisgryta ; Potatis och blomkål ; Spenat med ost ; Gult kryddris med gröna ärter ; Chapati ; Pakoras - friterade grönsaker ; Stekta fyllda bröd ; Sött saffransris ; Indisk glass ; Halwa ; Snabb mangösorbet ; Thailands kök : Svampsoppa med kokos ; Tom yam ; Tom khao - rissoppa med quorn ; Chili på thaivis ; Yam Yai - stor sallad ; Gado Gado ; Grön kokosgryta ; Sötsur gurksallad ; Wokat grönt ; Stekta nudlar á la thai ; Stekt ris ; Satay ; Wokade frukter ; Stekta bananer ; Asiens kök : Nudelsoppa med omelett ; Kinesisk grönsakssoppa ; Snabb nudelsoppa med spenat ;

    Det vegetariska köket : Den goda gröna maten...

    Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 2007. 224 sidor.

    Mer om ISBN 9789151849560

    Mycket gott skick. Se namnen på över 300 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe!.Pärm slagen lite på hörnen. Bladen med läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • 5:2-dieten - kokboken : 150 recept för halvfasta ( orig. titel : The FastDiet Cookbook ) ( innehåll : Förord ; Allt du behöver veta om 5:2-dieten ; I begynnelsen... ; Vikten att fettminskning kontra viktminskning ; Halvfasta och fettminskning ; Kom igång med 5:2-dieten : Du äter som vanligt... ; Du kan antigen fasta två dagar ; Du kan även ... ; Vad är då haken? ; Vill du verkligen laga mat på halvfastedagen? ; En diet för gourmander ; Och för den sparsamma ; Liksom för den som inte vill fasta ; Hur du ska äta på en halvfastedag : Först den här med kolhydrater ; Protein ; Vegetabilier ; Grönt ; Orange eller gult ; Rött ; Blått och lila ; Vitt ; Grönsaker - råa och tillagade ; Därför slår grönsaker alltid frukt ; Att pressa eller inte? ; Bra fetter - därför behöver vi dem ; Varför soppa? ; När ska du äta? ; Hungrig? ; Praktiska detaljer Smaksätttning utan fett ; Kolhydrater ; Spannmål ; Baljväxter ; Burkoar ; Fett ; Mjölkprodukter ; Frön ; Nötter ; Sötningsmedel ; Tio saker smala människor har i kylen ; Och vad ska du ha i frysen... ; Fastedagsköket ; Hur du lagar 5:2 - tips, alternativ och genvägar ; Olja och fett ; Ägg ; Kött ; Grönsaker ; Buljong ; Soppa ; Och slutligen riktigt enkel fastedagsmat ; RECEPT : Emkel frukost : Löskokt ägg med sparris ; Pocherat ägg med skinka ; Jordgubbar med ricotta, svartpeppar och balsamvinäger ; Rökt lax med kapris och rödlök ; Vattenmelon, färska fikon och parmaskinka ; Skivat äpple med kaneldipp ; Böckling med svamp ; Yoghurt med plommon, mandel och agavesirap ; Havregrynsgröt med fruktjuveler ; Frukost i lugn och ro : Pocherat ägg med spenat, portabella och kvisttomater ; Shakshouka ; Svamp med paprika- och tomatsås och tunt rågknäcke ; Fluggig räkomelett ; Müsli med körsbärsyoghurt ; Kyckling- och broccolifrukost ; Japansk frukostspecial ; Härlig frukostshake ; Kryddig pärongröt ; Enkla middagar : Ratatouille med rostat rågbröd ; Carpaccio på oxfilé med citron och örter ; Vegochili ; Varma puylinser med tomat och smulad fetaost ; Gul zucchini med fetaost, citronskal och mynta ; Tricolore på trä sätt : Ugnsrostade tomater ; Klassisk ; Blodapelsin, rucola och pistaschnötter ; Sashimi med wasabi och inlagd ingefära ; Italiensk crudo ; Tortilla pizzetta på trä sätt : Tapenade, pinjenötter och mejram ; Mozzarella och pesto ; Fetaost och svarta oliver ; Rökt regnbåge med rotselleri och pepparrotscréme ; Gravad lax med ägghalvor ; Tvåäggsomelett på fyra sätt : Ärter, rökt regnbåge och dill ; Zucchini, getost och rödlök ; Spenat, bondbönor och pecorino ; Emmentaler, tomat och rucola ; Krabba och kronärtskocka ; Enkel lax i ugn på fyra sätt : Med pepprig grönkål ; Med ångkokt sjökorall ; Med hyvlad fänkål och apelsinklyfftor ; Med varm paylinssallad ; Lax med pesto pronto och strimlade grönsaker ; Indisk auberginergryta ; Hummus med råkost, tahini, pitabröd och pimento ; Citroncouscous med mirintofu ; Vegetarisk : Broccoli på tre sätt : Wokad broccoli med ingefära, vitlök, soja och hackade hasselnötter ; Ångkokt broccoli med chili, citron och mandel ; Lila broccoli med bagna cauda ; Calabaza con acelas ; Chilifräst mangold med kikärter och hel rostad vitlök ; Champinjoner med mozzarella, pecorino och spenat ; Fyravarianter av dhal - indisk linsgryta : Röda linser och tomat ; Gröna linser och mynta ; Gula ärter, chili och ingefära ; Spenat , ärter och lime ; Kryddiga edamame ; Bagna cauda ; Tikka masala med röda linser och indiskt rotibröd ; Het thaiwok ; Skogssvamp med salvia, pocherat ägg och parmesan ; Gryta på tre sortens bönor med vanilj och pandanblad ; Ugnsrostade grönsaker med kryddig balsamicoglaze ; Kryddig miniaubergine med granatäppelyoghurt och valnötsris ; Röd grönsaksgulasch med kålrabbi- och rädissallad ; Stark sötsur tofu ; Shorbat rumman ; Fisk och skaldjur : Ostron med mignonette ; Ugnsstekt torskrygg med fänkål, vitlök och rosmarin ; Indiska vitlöksräkor ; Ceviche med koriandersallad ; Vietnamesisk havsabborre ; Hel havsabborre med citrongräs i foliepaket ; Ångkokta musslor i tomatbuljong ; Kolja med spenat och pocherat ägg ; Asiatiskt kryddade fiskpaket ; Räkor med purjolök och citron ; Fiskspett med balsamicocoleslaw ; Wokade citrongräsräkor med mirakelnudlar ; Pilgrimsmusslor med sparris och örtdressing ; Laffilé på tre sätt : Lax i bitar med gurka och dill ; Lax med bönor, broccoli och sparris ; Pocherad lax med bönor och tomat- och sardelldressing ; Fiskgryta med apelsin och fänkål ; Italiensk sallad med tonfisk och bönor ; Halstrad sesamtonfisk på fyra sätt : Med soja- och mirindressing ; Med citrongrässås ; Med chilikryddade gröna bönor ; Med salsa verde ; Strömming med kryddig mandelpanering ; Fiskpaket med couscous och inlagd citron ; Halstrad bläckfisk med vita bönor och chili ; Ugnsstekt torsk med marockanska kryddor ; Stekt makrill med regnbågssallad ; Kött : Spiskummindoftande kalkonburgare med tomatsalsa ; Ugnsstekt fläskfilé med fänkål ; Grön papayasallad med grillad ryggbiff ; Kycklingfilé på åtta sätt : Kycklingsallad med Sichuanstil ; Kyckling masala med raita ; Teriyakikyckling med sesamfrön ; Pocherad kycklingfilé med späda primörer ; Italienska kycklingspett ; Fransk dragonkyckling med citron ; Kyckling med paprika och spenat ; Harissakryddad kyckling med couscous ; Lätt cottage pie ; Kyckling alla puttanesca ; Lätta köttbullar med cavolo nero ; Stekta lammnjurar med linser ; Citrondoftande kyckling med ugnsrostade grönsaker ; Sallatsskål med shiitake och strimlad hoisinkyckling ; Värmande vintergryta ; Grillat fasanbröst ; Soppor : Aromatisk pho-soppa ; Klar tofusoppa ; Soppa på grillad röd paprika ; Bloody Mary.soppa ; Nässelsoppa ; Len tomatsoppa ; Sommarsoppa ; Morotssoppa med ingefära ; Nordafrikansk vårsoppa ; Spenatsoppa med ängssyra och muskotnöt ; Skördesoppa ; Gazpacho på tre sätt : Klassisk spansk gazpacho ; Eldig rostad gazpacho ; Grön gazpacho ; Rödbetssoppa med äpple och pepparrot ; Shiitake- och nudeldashi ; Skepparens soppa ; Mager bouillabaisse ; Minestrone för halvfastedagar ; Debs kycklingsoppa med nudlar, avokado och gurka ; Sallader : Sommarsallad med gurka och dill ; Sallad med fänkål, gurka, rädisor och citrusvinägrett ; Sparris med rödlök och grillad portabella ; Pennys rödbetssallad ; Räksallad med ärter och ärtskott ; Groddar ; Supersallad för magen ; Grekisk sallad med oregano och mynta ; Enkel örtsallad med varm smörstekt mandel ; Vintrig waldorfsallad ; Spenat- och valnötssallad med blåbär och dragonvinägrett ; Salade nicoise ; Vattenkrasse, apelsin och mandel med vallmofrödressing ; Rosa blad med rodnande frukt och smulad stilton ; Snakräddare : Koriander- och chilisås ; Grön örtsås ; Salsa på fyra sätt : Klassisk tomatsalsa ; Fänkål- och gurksalsa ; Vattenmelonsalsa ; Rostad tomat- och chilisalsa ; Raita ; Salsa verde med vattenkrasse ; Pesto på fyrasätt : Pesto på grillad paprika ; Klassisk grön pesto ; Pesto på persilja och pumpakärnor ; Röd och eldig pesto ; Tre goda dressingar : Tomatvinägrett ; Asiatisk dressing ; Enkel dressing med citron, vitlök och örter ; Kryddblandningar : Italienskt ; Indisk masala ; Asiatisk ; Tunisisk ; Nordafrikansk rs el hanout ; Kreolsk ; Egyptisk dukkah ; Texasblandning ; Kryddpastor : Citron och vitlök ; Nordafrikansk chermoula ; Västindisk jerk ; Memphis BBQ ; Mellanmål för halvfastedagar : MåltidsplaneringRecept efter kalorivärde ; Receptregister )

    5:2-dieten - kokboken : 150 recept för halvfa...

    Häftad bok. Bonnier Fakta Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2014. 224 sidor.

    Mer om ISBN 9789174244298

    Mycket gott skick. Se namnen på de 150 recept som ligger på titel rutan där upe! Pärm sliten mest på kanter. Bladen med ny skick. Inga ante läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Philips kokbok för mikrovågsugnar ( Ca 250 recepten, Lergryta ( RÖMERTOPF) i mikrougn: Upptining av djupfryst hel fisk, Kokt hel fisk-grundrecept, Fiskgryta av djupfryst fisk, Upptining av djupfrysta fiskfiléer, Kokta färska fiskfiléer-grundrecept, Fiskgryta med musslor, Fiskgryta med räkor och curry, Fina fiskgrytan, Spenatfisk i champinjonsås, Mandelforeller, Rödspätta med ostsmak, Festfisk, Fest-foreller, Lax kokt i skivor, Kräft-strömming, Inkokt strömming, Strömmings-låda med kryddgrönt, Salt sill med curry, Strömmings-låda med lök, Salt sill med lök, Lutfisk, Fiskpudding, Tonfisksås med paprika, Tonfisksås med curry, Torskroms-låda, Koka/sjuda kött-grundrecept, Rostbiff, Helstekt timjan-kryddad kotlettrad, Kokt kalv, Apelsinskinka, Kokt rimmad skinka, Biff Stroganoff, Sjömansbiff, Gryta med gris/fläskkött, lök och äpple, Gryta med gris/fläskkött, svamp och jordnötter, Gryta med gris/fläskkött, lök, paprika och ananas, Nötköttsgryta med rotsaker, Lamm och selleri i Créme-sås, Lamm och squash i tomatsås, Bacon, Fläskkotletter med tillbehör, Färdiggrillad fläskfilé med champinjonsås, Kassler med kryddgrönt, Kassler med ananas och champinjoner, Kassler i kryddad buljong, Grönsaksröra, Svampröra, Oströra, Ananasröra, Lökröra, Köttfärslimpa i lergryta, Baconrullar, Köttfärslimpa på fat, Kålpudding, Köttfärssås, Kåldomar, Köttfärsgryta med potatis, Chili Con Carne, Fläskfärsgryta med katrin-plommon, Isterbands-gryta med vita bönor, Isterbands-gryta med potatis, Falukorv med lök och äpple, Korv Stroganoff, Korv och paprikagryta, Korvgryta med lök och äpple, Korv och brysselkåls-gryta, Korvgryta med rotfrukter, Fylld kyckling i lergryta, Kyckling Marocko, Kycklingbitar med champinjoner, Kyckling i glas- eller keramikform, Kyckling i vinsås med druvor, Kycklinggryta med viltsmak, Kycklinggryta á la Marengo, Kyckling i tomatsås, Kokt kyckling, Grillad kyckling i ostsås, Grillad kyckling med tamatsås, Grillad kyckling Special, Kokning av färska grönsaker och rotsaker- grundrecept, Upptining och kokning av djupfrysta grönsaker-grundrecept, Vaxbönor eller sockerärtor, Kokt blomkål, Djupfrysta grönsaker, Färsk lök "Knipplök", Rödbetsblad, spenat och mangold, Färska rödbetor, Kokt potatis, Bakad potatis, Stuvad potatis, Smörfräst bladspenat, Fylld paprika, Grönsaksgryta, Stuvad vitkål, Rödkål, Grönkålslåda, Blomkål i Mornaysås (ostsås), Broccoli under skinktäcke, Snabbstuvad blomkål, Kronärts- kocksbottnar med ost, Fattigmans- kaviar, Majskolvar, Grönsaksröra, Fransk grönsaksröra, Kinesisk grönsaksröra, Italiensk grönsaksröra, Indisk grönsaksröra, Skaldjur i krustad, Varma smörgåsar, Räkor i varm sås, Svampfyllda krustader, Räkentré, Fylld franska, Ansjovis- frestelse, Böcklinglåda, Chutneyröra, Kaviar- böckling, Äggröra, Luftig omelett, Pocherade ägg, Ostfondue, Cocktail- tilltugg, Havregryns-gröt, Rågflingegröt, Kokt ris, Mannagryns- gröt, Risgrynsgröt, Kryddris, Makaroni Casserole, Spagettilåda ; Soppor : Fisksoppa ; Fest-fisksoppa ; Köttfärssoppa ; Italiensk grönsaksoppa ; Redd grönsoppa ; Tomatsoppa ; Fransk löksoppa ; Potatissoppa ; Champinjon- soppa ; Ostsoppa ; Soppa på pulver i halvfabrikat ; Såser : Vit grundsås - Bechamelsås ; Ljus grundsås - Citronsås ; Apelsinsås ; Brun sås -Steksås ; Fin fisksås ; Hummersås ; Italiensk tomatsås ; Varm dipsås med ostsmak ; Pepparsås ; Bearnaissås på pulver ; Efterrättssåser: Söt citronsåså ; Vaniljsås ; Chökladsås - snabbgjord ; Varm jordgubbssås ; kolasås ; Drycker : Varm egg-nog ; Sängfösare ; Snabbkaffe eller te ; Mjölkchoklad ; Glögg special ; Efterrätter : Kokta päron naturell ; Äppelkräm ; Kräm på torkad blandfrukt ; Kompott av frukt eller bär ; Äpplen med mynta ; Päron med kryddsmak ; Smältrabarber ; Rabarberkaka ; Varma bananer ; Frasig äppelkaka ; Saftig ananaskaka ; Äppelpaj ; Bärpaj Enkel ostkaka med aprikoser ; Kakor-Godsaker - Marmelad : Chokladkaka ; Morotskaka ; Äppelkaka ; Upp- och ner- kaka ; Mjuk pepparkaka ; Maränger annorlunda ; Chokladtoppar ; Chokladsnitt ; Kolabitar ; Jordnötsgodis ; Marmelad ; Citrusmarmelad ; Aprikosmarmelad ; Tips för varma rena burkar ; Tomatmarmelad ;  Lättmat : Skall jag gå ner i vikt? Kroppens energibehov ; Tabell , Referensvärde för energintag i kcal/dag och MJ/dag ; Saltning och kryddning ; Tips för dig som vill gå ner i vikt ; Vd motionen ger ; se upp med ... ; Måltidsförslag ; Frukost : Kompletera gärna med något av detta ... ; Gröt på grahamsgryn ; Osockrad fullkornsvällning ; Lunch eller middag för en person : Bakad potatis ; Potatiskaka á la Jansson ; Grönsaksfräs med halstrad färsbiff ; Broccoli med ost ; Blomkål med ägghack ; Kokt fisk ; Fiskfilé med citron, purjolök och ärtor ; Strömming ; Strömming i tomat ; Strömming med kryddgrönt ; Stekt lever med lök och äpple ; Blodpudding ; Stekt entrecote ; Kycklinggrätt med ris ; Kycklingdelar i färgrik sås ; Soppa ; Buljong ; Spenatsoppa ; Grönsakssoppa ; Fisksoppa ; Drycker ; Lunch eller middag för flera ; Morotsragu ; Örtkryddad poattisgryta ; Potatisgryta ; Rotfruktsfräs ; Kumminkål ; Torsk Nicoise ; Rödspätta på svamp-purjobädd ; Färs med brysselkål ; Viltgryta på renskav ; Salviakryddad levergryta ; Allt-i-ett-korvett-gryta ; Kycklinggryta ; Basilikakyckling ; Kycklingpanna med champinjoner ; Kryddkyckling med citronsås ; Potatissoppa med musskor ; Gulashsoppa ; Köttsoppa på renskav ; Förslag till veckomatsedel ; Register )

    Philips kokbok för mikrovågsugnar ( Ca 250 re...

    Häftad bok. Philips Försäljning AB. 96 sidor.

    Mycket gott skick. Se de ca. 250 recept inom parenteser på titel rutan där uppe! Pärm sliten lite på kanter. Bladen son nya. Inga antecknin läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Bufférätter - Mästerkockarnas Bästa Sommarrecept ( de 37 recept är : Skapa din egen unika buffé! ; Bresaola med gorgonzola, valnötter och färska fikon ; Dipp på bondbönor med brytbönor ; Smörrebröd med rökta räkor ; Tre röror : Laxröra med hackat ägg ; Gubbröra ; Harö-böcklingröra ; Dillblinier med löjromscréme ; Selleribåtar ; Matjessilltårta ; Gratinerad chévre med fikon och granatäpple ; Vitello tannato , Rostbiff på kalv med kalv tonfisksås ; Laxrullar ; Örtmuffins med fetaostfyllning ; Tomater i ugn med sardeller och vitlök ; Carpaccio på oxfilé ; Filopaj med spenat ; Dansk kycklingsallad ; Varm brie med tomatsallad ; Havskräftströmming ; Citronfoccaccia med rosmarin och fetaost ; Goda vänners panna med svartrot ; Gul och röd tomatsallad ; Tonfiskcarpaccio ; Bönor i dillpesto ; Potatisflarn med ansjovis ; Gratinerad getost med potatissallad ; Laxpizza med basilika & oliver ; Melanzane marinate = Grillad inlagd aubergine ; Krondills- och citronglaserade morötter med bulgurvete och yoghurtsås ; Solros- och parmesanpanerad kyckling ; Mangold med vindruvor och mandel ; Tant Hettans kräftor ; Toskansk bönsallad med krutonger ; Färskpotatissallad med ärter och mynta ; Endivesallad med mozzarella och laxrom ; Lammfärsfyllda grönsaker ; Gul gaspacho ; Kockregister ; Receptregister )

    Bufférätter - Mästerkockarnas Bästa Sommarrec...

    Inbunden bok. Stockholm : Aftonbladet : Nordstedt. 1:a uppl. 2010. 80 sidor.

    Mer om ISBN 9789113031958

    Mycket gott skick. Se alla 37 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Små slitage på pärms hörnen. Varje recept har en hel sida ill läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • 200 gröna tips för kökslandet ( orig. titel : Harmlyn All Colour 200 Veg-growing Basics ) ( innehållet : Om odling ; Ekologiskt eller inte? ; Vad menas med ekologiskt? ; Utveckla rätt filosofi ; Jord ; Adealjord ; Förbättra strukturen ; Förbättra näringshalten ; Jordens pH ; Kompostering ; Kompostbehållare ; Vad du kan kompostera ; Kompostering ; Var du kan odla grönsaker ; Odla i kvadrat ; Upphöjda bäddar ; Förbered grönsakslanden ; Placering av grönsakerna ; Att förbereda marken ; Att gräva ett grönsaksland ; Sista minuten-förberedelser ; Under året ; Dekorativa grönsaker ; Charmig torpträddgård ; Formell potager ; Elegant matnytta ; Grönsaker i behållare ; Att välja behållare ; Att få jorden rätt ; Var ska det stå ? ; Skötsel ; Vad och när ska du plantera ? ; Att välja grönsaker ; Största möjliga skörd ; Överdriv inte ; Växelbruk ; Hur fungerar det ? ; Vilka är grupperna? ; Förökning ; Att komma igång ; Direktsådd ; Större växter ; Så i krukor ; Avhärdning ; Andra former av förökning ; Näring till plantorna ; Varför näring? ; Viktigt organiskt material ; Andra gödselmedel ; Vattning ; Att behålla fukten ; Hur och när? ; Skadedjur och sjukdomar ; Undvik problem ; BLadlöss ; Bladmögel ; Fjärilslarver ; Fåglar ; Jordloppor ; Klumprotsjuka ; Kålfluga ; Mjöldagg ; Mjöllöss ; Möss ; Potatisbladmögel ; Rost ; Rött spinnkvalster ; Sniglar ; Virus ; Skydda grödorna ; Fiberduk ; Kallbänkar ; Kupor ; Odlingsväv ; Växthus ; Skörd och lagring ; När är det dags att skörda ? ; Att lagra grönsaker ; Odling i praktiken ; Vitlök ; Plats & jord , Sådd & plantering, Skötsel , Problem Skörd, Lagring, Bra sorter ; Purjolök ; Lök ; Schalottenlök ; Salladslök ; Lila broccoli ; Broccoli ; Blomkål ; Brysselkål ; Huvudkål ; Grönkål ; Bondbönor ; Låga brytbönor ; Klättrande bönor ; Ärter ; Sparris ; Kronärtskocka ; Kålrabbi ; Kålrot ; Majrova ; Palsternacka ; Rödbeta ; Morot ; Haverrot och svartrot ; Potatis ; Jordärtskocka ; Rotselleri ; Blekselleri , Fänkål ; Sallat ; Gröna blad ; Endiviasallat ; Cikoriasallat ; Rädisa ; Tomat ; Aubergine ; Paprika och chilipeppar ; Gurka ; Zucchini ; Pumpa och squash ; Spenat ; Bladbeta och nyzeeländsk spenat ; Mangold ; Strandkål ; Rabarber ; Majs )

    200 gröna tips för kökslandet ( orig. titel :...

    Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 240 sidor.

    Mer om ISBN 9789186263270

    Nära nyskick. Pärm tappat lite glans. Resten är ny. 20,7 cm x 16,6 cm. 656 gram. (?låda20230503-2?0).

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Börja laga vegetariskt ( originalets titel : Learning to Cook Vegetarian ) ( De över 200 recept är : ( ur innehållet ) : Vad äter vegtarianer? ; Hur får man i sig de näringsämnen man behöver? ( Kan en vegetarisk kost ge tillräckligt med protein ? Bra vegetariska proteinkällor ; Att få tillräckligt med : B-vitaminer; D-vitaminer, järn ; Bra vegetariska källor till järn ; Rekommenderat dagligt intag av järn ; Att få tillräckligt med kalcium / Kalciumkällor / Rekommenderat intag av kalcium ; Vegetarisk kost under graviditeten  amning. Vegetarisk mat för barn ; Tonåringar och vegetarisk kost ; När man är sjuk ; När man är äldre ) ;  Planering av matsedel ( Tar det längre tid att tilläga ? Ägg ; Bönor, ärter och linser ; Nötter och frön ; Tofu ; Tempeh, seitan och s.k. kinafärs ; Quorn ; Texturerat sojaprotein ; Ost ; Mejeri- eller sojayoghurt ; Bröd ; Potatis ; Pasta och nudlar ; Ris, couscous och bulgurvete ; Polenta ; : Tar det längre tid att laga? ; Vad ska jag servera vid speciella tillfällen ? Användbar utrustning : Skära, hacka, riva ; Blanda, mosa, vispa ; Sila, filtrera, pressa ; Grytor och pannor ; Bakning; Mäta, väga och ta tid ; Matberedare och mixer ; ; Mer om olika ingredienser : Fett och olja ; Mejeri- och sojaprodukter ; Örter och kryddor ; Såser och annan smaksättning ; Andra ingredienser är bra att ha i lager ; ; Soppor ; Förrätter ; Sallader och dressingar ; Ägg ; Ost ; Såser ; Grönsker ; Pasta ; Ris och andra sädesslag ; Bönor, linser, ärter ; Nötter ; Vegetariska proteinrika födoämnen ; Pajer och pizzor ; Efterrätter ; Bakning ; Matlagningstermer ; De recept : Soppor ; Krutonger ; Vitlöksbröd ; Grönsaksbuljong ; Svampbuljong ; Soppa med potatis och färska örter ; Läcker svampsoppa ; Krämlig löksoppa ; Soppa med vattenkrasse ; Soppa med grillad röd paprika och sötpotatis ; Purjolöks- och potatissoppa ; Vichyssoise ; Färsk tomatsoppa ; Linssoppa ; Kryddstark linssoppa ; Linssoppa med kryddstark löktoppning ; Soppa med morötter och dill ; Soppa med morot och koriander ; Soppa medmorot och ingefära ; Soppa med morot och apelsin ; Rödbetssoppa ; Soppa med kålrot eller palsternacka ; Kall soppa med gurka ; Grönsakssoppa med bönor ; Minestrone ; Förrätter : Crudités ; Crostini ; Brushetta ; Pålägg till crostini och brushetta ; Roquefort-dip ; Variation ; Tofu-dip ; Tofu och cashewnötsdip ; Guacamole ; Svart olivpaté ; Champinjon- och gräddostpaté ; Rosa grapefrukt och fänkål ; Rosa grapefrukt och avokado ; Sallad med grillad paprika ; Sallad med varm ostronskivling ; Gurk- och yoghurtdip / Variationer ; Hummus ; Tahini-dip ; Vit bönpaté ; Purjolök med vinägrett ; Kronärtskocka med vinägrett ; Sparris med vinägrett ; Broccoli med vinägrett ; Brytbönor med vinägrett ; Sallader och dressingar : Huvudingredienser i sallader : Avokado , Bladsallad , Blekselleri , Blomkål , Bönor , Endiv , Escarolesallad , Friséesallad ; Fänkål , Gurka , Kål , Mächesallad ; Morötter ; Paprika , Potatis , Radicciosallad , Rotselleri , Rucolasallad , Rädisor , Rödbetor , Salladskål , Salladslök , Sparris , Spenat , Squash , Tomater , Vattenkrasse , Vit rättika , Dressingar : Vinägrett / Variationer ; Apelsinvinägrett ; Citrondressing ; Vitlöksvinägrett ; Senapsvinägrett ; Valnötsvinägrett ; Hallonvinägrett ; Thai-dressing ; Yoghurt- och honungdressing ; Krämig tofudressing ; Klassisk majonnäs ; Aioli ; Tartarsås ; Veganmajonnäs ; Grönsallad ; Ört- och blomsallad ; Sallad med rucola och parmesanost ; Sallad med bröd och getost ; Tomatsallad ; Potatissallad ; Tomat- och löksallad ; Morotsallad med apelsin, vattenkrasse och paprika ; Kålsallad ; Kålsallad VeganvariVegetarisk Salade nicoise ; Salade nicoise- veganvariant ; Ägg : Tillagning av ägg ; Pochering ; Stekning ; Äggröra ; Klassisk fransk omelett ; Omelette aux fines herbes ; Sparrisomelett ; Ostomelett ; Svampomelett ; Tomatomelett ; Frittata / variationer ; Tortilla ; Ostsufflé ; Spåenatsufflé ; Små dubbelgräddade suffléer ; Gruyérerulad med rödlök och getost ; Crepes med brieost och broccoli ; Crepes med stiltonost och spenat ; Yorkshirepudding ; Karibiska ägg ; Ost : Ost- och valnötsterrin ; Friterade ostbitar ; Grillade tomater och auberginer med mozzarella ; Gnocchi alla romana ; Friterad camembert ; Halloumi med tomat- och kaprissalsa ; Såser : Vit sås ; Béchamelsås ; Ostsås ; Persiljesås ; Kaprissås ; Yoghurt- och örtsås ; Yoghurt- och dillsås ; Yoghurt- och kaprissås ; Örtsås med gräddfil ; Färsk tomatsås ; Vegetarisk sky ; Svampsås ; Hollandaisesås ; Cumberlandsås ; Sataysås ; Aprikossås ; Krämig cashewnötssås ; Pikant cashewnötssås ; Cashew- och champinjonsås ; Cashew med soltorkad tomat ; Cashew- och vaniljsås ; Pesto ; Grönsaker : Basgrönsaker : Auberginer ; Blekselleri ; Blomkål ; Bondbönor ; Broccoli ; Brysselkål ; Brytbönor ; Böngroddor ; Endiv ; Fänkål ; Grönkål ; Jordärtskockor ; Kinakål ( salladskål ) ; Krönärtskockor ; Kålrabbi ; Kålrot ; Lök, gul ; Majrova ; Mjs ; Mangold ; Morötter ; Okra ; Palsternacka ; Paprika ; Potatis ; Pumpa ; Purjolök ; Rosenbönor ; Rotselleri ; Rödbetor ; Rödkål ; Sparris ; Spenat ; Squash ; Svamp ; Sötpotatis ; Tomater ; Vitkål ; Ärter, färska ( spriärter ) ; Sex enkla potatisrecept : Bakad potatis ; Bircher-potatis ; Pommes frites ; Potatismos ; Ugnsstekt potatis ; Rösti ; Gratin dauphinoise ; Dauphinoise med svamp ; Purjo- och potatisgryta ; Rödbetor med créme fraiche och dill ; Svampragu ; Kryddig grönsaksstuvning ; Currygrönsaker från Sri Lanka ; Potatis- och spenatstuvning ; Grönsaker bräserade i olja och citron ; Ratatouille / med koriander ; Vinter-ratatouille ; Ugnsrostade medelhavsgrönsaker ; Ugnsrostade rotsaker ; Pasta : Medelhavspasta ; Farfalle med squash ; Pasta med sparris ; Pasta med ärter och mynta ; Makaroni med ost ; Blomkål med ostsås ; Fusilli med cream cheese och örter ; Tagliatelle med linssås ; Tagliatelle med gröna, bruna eller små gröna linser ; Wokade nudlar ; Spenatlasagne ; Grönsakslasagne ; Ris och andra sädesslag : Hur man använder olika sädesslag : Bovete ; Bulgur eller krossat vete ; Couscous ; Havre ; Hirs ; Korn ; Polenta ; Quinoa ; Ris ; Semolina ; Vete ; Vildris ; Pilaffris ; Kokosris ; Saffransris ; Gurkmeja- och citronris ; Vildrispilaff ; Sommarpilaff med ris ; Randig vetekornssallad ; Svamprisotto ; Sparrisrisotto ; Pumparisotto ; Mikrovågsrisotto ; Purjo- och korngrynsrisotto ; Bovete med rödbetor och dill ; Kryddig rissallad med frukt och nötter ; Medelhavssallad med ris ; Tabbouleh ; Polentaskivor med oliver och parmesanost ; Polenta med svamp ; Polenta med ratatouille ; Polenta med ugnsrostade grönsaker ; Polenta med tomatsås ; Couscous med kryddiga grönsaker ; Bönor, linser , ärter : Dal ( linser ) ; Dal med kokos ; Dal med spenat ; Gryta med linser och grönsaker ; Lins- och örtgratäng ; Chili- och linskroketter med dillsås ; Puré på vita bönor ; Blandad bönsallad ; Bönburgare ; Röd bönchili ; Kryddig kikärtsragu ; Potatismoussaka med röda bönor ; Nötter : Klassisk nötstek ; Nötburgare ; Små friterade nötbitar ; Marys nötlimpa ; Brun nötlimpa ; Nötlimpa en croute ; Vit nötstek med örtfyllning ; Vegetariska proteinrika födoämnen : Att använda vegetariska proteinkällor : Quorn ; Seitan ; Tempeh ; Texturerat sojaprotein ; Tofu ( bönmassa ) ; Glutenfärs ( s.k. kinafärs ) ; Bakad ( eller grillad ) marinerad tofu ; Currygryta med tofu, sojaprotein eller quorn ; Currygryta med stora limabönor ; Wokad tofu ; Vegetarisk stroganoff ; Bön- Stroganoff ; Shepherd´s pie ; Gammaldags gryta ; Fylld tofu ; Pajer och pizzor : Pajdeg ; Ostpajdeg ; Valnötspajdeg ; Ört- eller currypajdeg ; Gräddfilsdeg ; Chouxdeg ; Smördeg ; Getost- och myntapajer ; Kryddiga potatispiroger ; Champinjonpaj ; Grönsaksflan med ostbotten ; Blpmkålsquiche ; Gougére ; Spanakopita ; Smördegspag med getost ; Pizzamed ost, tomat och lök ; Blandad paprikapizza ; Tomat- och vitlökspizza ; Svamp- och vitlökspizza ; Efterrätter : Att tillaga frukt ; Fruktkompotter ; Pochering ; Tofukräm ; FRuit fool ( fruktpuré med kräm ) ; Yoghurt, honung och dadlar ; Ingefärspocherade päron ; Smultpaj med äpple och jordgubb ; Smultpaj med äpple och björnbär ; Smultpaj med päron och blåbär eller hallon ; Ugnsbakad frukt med apelsin och ingefära ; Inbakad bläbärspaj ; Rabarberpaj ; Ugnsbakade äpplen / Fyllningar ; Chokladrulad ; Cholkadtårta ; Chokladmousse ; Snabbgjord sirapskaka ; Sirapspaj ; Tarte Tatin ; Snabb ogräddad cheesecake ; Limepaj med grädde ; Traditionell ugnsbakad cheesecake ; Tiramisu ; Pavlova- tårta ; Citronpaj ; Aprikosgelé med jordgubbar ; Hallonglass ; Hallonglas ( Veganvariation ) ; Jordgubbsglass ; Klassisk vaniljglass ; Mintglass ; Lättgjord glass ; Chokladsås ; Bakning : SCones ; Ostscones ; Fruktscones ; Chapati ( indiskt bröd ) ; Sodabröd ; Blåbärsmuffins ; Äppel- och kanelmuffins ; Kryddiga morotsmuffins ; Lättbakat bröd ; Småfranska ; Dadel- och bananbröd ; Mördegskaka ; Havrekakor ; Dadel- eller aprikoshavrekakor ; Jordnötskakor ; Brownies ; Morotskaka ; Dubbelbottnad sockerkaka ; Megs chokladkaka ; Parkin ( mjuk pepparkaka ) ; Fruktkaka ; Festkaka ; Register )

    Börja laga vegetariskt ( originalets titel :...

    Inbunden bok. Albert Bonniers Bokförlag. 1:a svenska uppl. 1999. 192 sidor.

    Mer om ISBN 9789100568221

    Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se alla 200 recept inom parenteser uner titel rutan där uppe. Pytte små slitage på pärms hörnen. Omslaget sliten och tej läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Tapas - Klassiska spanska smårätter ( de 105 st. recept är : Grundtapas : Chicharrones ( Knaperstekta fettgrevar ) ; Gofio amasado ( Fettgrevar med gofio ) ; Anchoas fritas ( Friterad ansjovis ) ; Pimientos de pico ( Grillad spansk peppar ) ; Pan con aceite y tomate ( Bröd med olja och tomat ) ; Pan con tomate y jamón ( Tomatbröd med skinka ) ; Gambais al ajillo ( Gambas med vitlök ) ; Gambas rebozadas ( Friterade gambas ) ; Boquerones victorianos ( Friterade sardiner ) ; Aceitunas en adobo ( Kryddiga inlagda oliver ) ; Bollos de cuajad ( Färskostbollar ) ; Queso frito ( Friterade ostkuber ) ; Prebes coents ( Marinerad paprika ) ; Pimientos y calabacines con ajilimoje ( Paprika och zucchini med aioli ) ; Migas ( Rostade brödtärningar ) ; Boquerones en vinagre ( Marinerade sardiner ) ; Almejas al jerez ( Pilgrimsmusslor i sherry ) ; Almendras salades ( Salta mandlar ) ; Almejas al ajillo ( Pilgrimsmusslor i vitlökssås ) ; Canadillas con vinagre ( Marinerade havssnäckor ) ; Dátiles con bacon ( Dadlar med bacon ) ; Piparrada ( Paprikaomelett ) ; Huevos a la Sóller ( Sóllerägg ) ; Queso mahonés al perejil ( Mahónost med persilja ) ; Pimientos al horno o a la brasa ( Grillad paprika ) ; Fisktapas : Albóndigas de bacalao ( Kabeljobollar ) ; Croquetas de bacalao ( Fiskkroketter ) ; Fritos de pescado ( Friterad fiskfilé ) ; Rape a la gallega ( Galicisk marulk ) ; Pulpo a la gallega ( Galicisk bläckfisk med paprika ) ; Sardinas con tomate ( Tomatsardiner ) ; Tortilla de gambas y alcachofas ( Räk- och kronärtskockstortilla ) ; Sardinas con alcaparras ( Sardiner med kapris ) ; Merluza a la sidra ( Kummel med cider ) ; Cazón en amarillo ( Gyllene haj ) Ensalada de mariscos ( Skaldjurssallad ) ; Empanadas de atún ( Tonfiskpiroger ) ; Sardinas a la santanderina ( Panerade sardiner på santandervis ) ; Chocos con habas ( Bläckfisk med bondbönor ) ; Mejillones al ascabeche de perejil y pipas de pino ( Persilje- och pinjenötsmarinerade musslor ) ; Atún con calabacines y pimientos ( Tonfisk med zucchini och paprika ) ; Pinchitos de rape ( Marulkspett ) ; Köttapas : Mongetes con butifarra ( Vita bönor med butifarrakorv ) ; Tortilla sacromonte ( Lammnjurstortilla ) ; Higadillos al jerez ( Kyckling- eller gåslever med sherry ) ; Pechuga de pollo en salsa de jerez y almendras ( Kycklingbröst i sherry- och mandelsås ) ; Morcillas dulces ( Söt blodkorv ) ; Morcilla frita ( Stekt blodkorv ) ; Duelos y quebrantes ( Äggröra med chorizo och jabugo ) ; Higado de cordero a la jerezana ( Lammlever i sherry ) ; Chuletas de cordero con aceitunas ( Lammkotletter med oliver ) ; Cochifrito ( Lamm med citron ) ; Rabo de buey estofado ( Bräserad oxsvans ) ; Higado a la asturiana ( Kalvlever från Asturien ) ; Croquetas de pollo ( Kycklingkroketter ) ; Potaje de habas con chorizo ( Bönstuvning med chorizo ) ; Conejo en salmorejo ( Marinerad kanin ) ; Pollo al ajillo ( Kyckling med vitlök ) ; Albóndigas ( Spanska köttbullar ) ; Pollo con aceitunas y pimientos ( Kyckling med oliver och paprika ) ; Pinchitos morunos ( Moriska grillspett ) ; Habas tiernas con jamón ( Färska bondbönor med skinka ) ; Carajaca ( Marinerad lever ) ; Mollejas a la gitanilla ( Kalvbräss på zigenarvis ) ; Riñones al jerez ( Lammnjure i sherry ) ; Cabrito con garbanzos ( Killing med kikärter ( garbanzobönor ) ; Lomo en adobo ( Marinerad fläskfie ) ; Grönsakstapas : Aguacate estilo aandaluz ( Avokado på andalusiskt vis ) ; Champiñones rehogados ( Sauterade champinjoner ) ; Habas tiernas a la mallorquina ( Bondbönor på mallorcanskt vis ) ; Cebollitas al vinagre de jerez ( Pärllök i sherryvinäger ) ; Ensada con habas y patatas ( Bön- och potatissallad ) ; Gratinado de berenjenas ( Gratinerade auberginer ) ; Alcachofas a la parrilla ( Grillade kronärtskockor ) ; Garbanzos a la vinagreta ( Kikärter ( garbanzobönor ) i vinägrettsås ) ; Garbanzos en salsa de tomate ( Kikätter ( garbanzobönor ) i tomatsalsa ) ; Escalivada ( Grillad aubergine med paprika ) ; Patatas a la riojana ( Potatis på riojavis ) ; Pez de tierra ( Auberginepuré ) ; Tomates empanados fritos ( Stekta panerade tomater ) ; Coliflor en adobo ( Marinerad blomkål ) ; Tortilla de espinacas ( Spenattortilla ) ; Berenjenas de Almagro ( Auberginer på Almagro ) ; Ensalada de tomate ( Tomatsallad ) ; Coliflot al estilo de Badajoz ( Friterad blomkål á la Badajoz ) ; Tortilla de espinacas con berenjenas ( Spenat- och auberginetortilla ) ; Ensalada de verano ( Sommarsallad ) ; Ensaladilla rusa ( Rysk sallad ) ; Tortilla de verduras ( Grönsakstortilla ) ; Coliflor rehogado ( Bräserad blomkål ) ; Coliflor con ajos y pimentón ( Blomkål med vitlök och paprika ) ; Pimientos con nata ( Paprika med grädde ) ; Coca de pimientos rojos ( Paprikapaj ) ; Alcachofas al vino de Montilla ( Kronärtskockor med montillavin ) ; Cazuela de berenjenas ( Auberginegratäng ) ; Calabacines rellenos estilo andaluz ( Fylld zucchini på andalusiskt vis ) ; Acelgas con champiñones ( Mangold med champinjoner ) ; Troncos de acelgas rebozadas ( Panerade mangoldstjälkar ) ; Champiñones rellenos ( Fyllda champinjoner ) ; Patatas al limón ( Citronpotatis ) ; Patatas bravas ( Heta potatisar ) ; Patatas a la importancia ( "Viktga " potatisar ) ; Tortilla de patatas ( Potatistortilla ) ; Pisto manchego ( Blandade grönsaker från La Mancha ) ; Ensalad de zanahorias ( Morotssallad ) ; Espinacas amb panses i pinyons ( Spenat med russin och pinjenötter )

    Tapas - Klassiska spanska smårätter ( de 105...

    Inbunden bok. DuMont Buchverlag, Köln ( för det svenska utgåvan ). 1:a svenska uppl. 2001. 156 sidor.

    Mer om ISBN 9783770179039

    Nyskick. Se alla 105 recept inom parenteser på titelrutan. Innehåller: Grundtapas, Fisktapas, Köttapas och Grönsakstapas. Stor f läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Spenat och mangold

    Spenat och mangold

    Inbunden bok.

    Mer om ISBN 9137099760

    Nyskick. Forum. 1991. 79 s. Inbunden. Förlagsny, men några små tryckmärken på främre pärmen. Nyskick.

    Säljare: Böckernas Hus i Tidan (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Spenat och mangold
    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Spenat och mangold

    Spenat och mangold

    Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1991.

    Mer om ISBN 9137099760

    Mycket gott skick. Namn med blyerts inuti.

    Säljare: Antikvariat Farendal (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Spenat och mangold

    Spenat och mangold

    Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1991. 78 sidor.

    Mer om ISBN 9137099760

    Mycket gott skick.

    Säljare: Kary

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Spenat och mangold

    Spenat och mangold

    Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1991.

    Mer om ISBN 9137099760

    Mycket gott skick.

    Säljare: Antikvariat Gläntan (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
  • Spenat och mangold

    Spenat och mangold

    Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1991. 79 sidor.

    Mer om ISBN 9137099760

    Gott skick.

    Säljare: Jans Boklåda (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • SPENAT OCH MANGOLD

    SPENAT OCH MANGOLD

    Inbunden bok. BOKFÖRLAGET FORUM. 1991. 78 sidor.

    Mycket gott skick. ART NR 4143

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
  • Spenat och Mangold, de bästa recepten

    Spenat och Mangold, de bästa recepten

    Inbunden bok. Forum. 1991. 79 s. Inbunden. kartonage.

    Mer om ISBN 9137099760

    Gott skick.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Spenat och mangold

    Spenat och mangold

    Mer om ISBN 9137099760

    Forum (serien De bästa recepten), 1991. Förlagets dekorerade och laminerade pappband. Övre pärmhörnen obetydligt tilltry läs mer

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • De Bästa Recepten SPENAT och Mangold

    De Bästa Recepten SPENAT och Mangold

    Inbunden bok. Forum. 1991. 78 s. Inbunden. 22x22cm. 400 gram.

    Mer om ISBN 9137099760

    Mycket gott skick.

    Säljare: AntikL

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • De bästa recepten. Spenat och mangold

    De bästa recepten. Spenat och mangold

    Inbunden bok. Forum. 1991. 78 s. Inbunden. 22x22cm.

    Mycket gott skick. Omkring 60 fräscha recept där spenat eller mangold spelar huvudrollen. Illustrerade med över 50 smakfulla färgfotografi läs mer

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • De bästa recepten. Spenat och mangold

    De bästa recepten. Spenat och mangold

    Inbunden bok.

    Mycket gott skick. Forum 1991 G

    Säljare: Antikvariat Sacher (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish