Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden
SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden

SKINNARMO – ISBITEN – Mina expeditioner i polarvärlden

Inbunden bok Max Ström. 2014. 239 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Små hörnmärken på pärmarna. – Se fler bilder! –– Ola Skinnarmo är Sveriges främsta äventyrare. Han var första svensk att skida såväl till Sydpolen som till Nordpolen. Han har på femton år genomfört ett stort antal expeditioner. / I den här boken berättar han om de sex mest spektakulära: Sydpolen, Nordpolen, Grönland i Fridtjof Nansen spår, Antarktis i Ernest Shackletons kölvatten, Nordostpassagen i Adolf Erik Nordenskiölds efterföljd och den senaste, Expedition Vega. Isbiten kan läsas som en äventyrsbok, men är också en skildring av en viljestark människas kamp och samverkan med naturen. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789171263186
Titel
Skinnarmo - Isbiten : mina expeditioner i polarvärlden
Författare
Skinnarmo, Ola
Förlag
Max Ström
Utgivningsår
2014
Omfång
239 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
202 x 246 mm Ryggbredd 26 mm
Vikt
1045 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ola Skinnarmo är Sveriges främsta äventyrare. Han var första svensk att skida såväl till Sydpolen som till Nordpolen. Han har på femton år genomfört ett stort antal expeditioner. I den här boken berättar han om de sex mest spektakulära: Sydpolen, Nordpolen, Grönland i Fridtjof Nansen spår, Antarktis i Ernest Shackletons kölvatten, Nordostpassagen i Adolf Erik Nordenskiölds efterföljd och den senaste, Expedition Vega. Isbiten kan läsas som en äventyrsbok, men är också en skildring av en viljestark människas kamp och samverkan med naturen.
Ytterligare författare: Tell, Johan
Ytterligare designers: Engblom, Mikael