Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Prismas stora bok om det kinesiska köket

Prismas stora bok om det kinesiska köket

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 1999. 256 sidor.

Nära nyskick. namnad. Portot gäller oavsett antal böcker. - Det kinesiska köket tar dig med på en kulinarisk resa till Kinas olika delar och till landets fyra olika kök. Du lär dig att på ett enkelt sätt laga exempelvis Nudlar i bön- och chilisås, Marinerat fläskkött i honung och ingefära, Citronkyckling med grönsaker eller att själv fritera läckra Krabbollar eller Vårrullar med kyckling och svamp. // Boken är en överdådigt illustrerad och inspirerande guide till hur man lagar alla typer av kinesisk mat. Här finns över 100 recept på allt det vi förknippar med den fantastiska kinesiska matkonsten: smakstarka soppor, fisk- och skaldjur, kyckling och andra kötträtter, ris och nudlar, vegetariska rätter, dim sum, desserter samt olika friterade specialiteter. // Recepten speglar de olika regionernas matkulturer och på faktasidorna finns tips på såser, kryddor, praktiska redskap och annat som gör att hemmakocken verkligen lyckas återskapa doften och smaken av Kina i sitt eget kök!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151835045
Titel
Prismas stora bok om det kinesiska köket
Författare
Adams-Lingwood, William - Cazals, Jean - Linderoth, Eva
Förlag
Prisma
Utgivningsår
1999
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
1556 g
Språk
Svenska