Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Om kärlek : kvinnan mitt i livet : 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar

Om kärlek : kvinnan mitt i livet : 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2004. 224 sidor.

Mycket gott skick. Här skriver 24 starka, kloka kvinnor charmfullt och lättsamt om det mest centrala i livet, kärleken, med allt vad det innebär av passioner och lycka sorg och smärta! En bok om kärlek, lust, passion, romantik och sinnlighet. Kärlek är mycket och många olika saker. Kärlek kan vara den stora passionen, lusten, längtan och romantiken. Det kan också vara att bejaka kraften, energin och sensualismen som inte alls försvinner för att man är kvinna mitt i livet. En lång rad kända kvinnor, alla medlemmar i 1,6 miljonerklubben, skriver här om kärlek var och en på sitt sätt. Vi möter kärlekar utan namn, vi möter barn och barnbarn som förtrollat, passionen inför färger och former, skildringar av kärlek i motlut och den kärlek som kanske är den största, den som aldrig blev. Kärlek som är annorlunda, kärlek som är oväntad, kärlek ur sexologens synvinkel. Alla som medverkar här lever helt och fullt i det som pågår just nu, i det som inte har något genrep – livet! 1,6 miljonerklubbens medicinska experter skriver om hur kärleken påverkar oss fysiskt, vad som händer i kroppen när vi blir förälskade och om vikten att vårda ett förhållande. Och klubbens juridiska expert uppmanar oss att ta itu med det finstilta medan kärleken pågår! Medverkande: Ingela Agardh, Gunilla Björk, Louise Boije af Gennäs, Anitha Bondestam, Ingemo Bonnier, Maja Braun Wallenberg, Alexandra Charles, Kjerstin Dellert, Eva Hedlund, Margó Ingvardsson, Lotta Insulander-Lindh, Malena Ivarsson, Catrin Jacobs, Britt-Marie Landgren, Inger Lohmander, Marie Mian, Grynet Molvig, Gunilla Pontén, Grethe Philipson, Kerstin Sandels, Karin Schenck Gustafsson, Maria Scherer, Birgitta Stubbing, Solveig Ternström, Viveka Vogel, Sylvia Vrethammar. (Ägarsignatur)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151842149
Titel
Om kärlek : kvinnan mitt i livet : 1,6 miljonerklubben informerar och inspirerar
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2004
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
781 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Författarna skildrar kärleken till människor, till ting och handlingar. De skriver om det som inte alltid anses vara så självklart, nämligen att kvinnor som uppnått en viss ålder ska ha rätt till lust och passion. Varför skulle det vara opassande att en kvinna mitt i livet blir förälskad? En lång rad kända kvinnor ur 1,6 mijonerklubbens kärntrupp skriver om kärlek på sitt sätt. Alla har sina egna utgångspunkter. Vi möter kärlekar utan namn, barn och barnbarn som förtrollat, passionen inför färger och former. Här finns skildringar av kärlek i motlut och den kärlek som kanske är den största, den som aldrig blev. Kärlek som är annorlunda eller oväntad och kärlek ur sexologens synvinkel. Alla är de mitt i livet, lever fullt och helt i det som pågår just nu, i det som inte har något genrep – livet! Klubbens medicinska specialister skriver om hur kärleken påverkar oss, vad som händer i kroppen när vi blir förälskade och om vikten att vårda ett förhållandet. Det finns ju inga piller för lusten! Och en jurist talar om att vi måste ta itu med det finstilta medan kärleken pågår. Medverkande författare: Ingela Agardh, Gunilla Björk, Louise Boije af Gennäs, Anitha Bondestam, Ingemo Bonnier, Maja Braun Wallenberg, Alexandra Charles, Kjerstin Dellert, Eva Hedlund, Margó Ingvardsson, Lotta Insulander-Lindh, Malena Ivarsson, Catrin Jacobs, Britt Marie Landgren, Lill Lindfors, Inger Lohmander, Marie Mian, Grynet Molvig, Gunilla Pontén, Grethe Qviberg- Philipson, Kerstin Sandels, Karin Schenck-Gustafsson, Maria Scherer, Birgitta Stubbing, Solveig Ternström, Viveca Vogel, Sylvia Vrethammar.