Njut av fisk och skaldjur
Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2012. 240 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Fisk är mat för den moderna människan och själva motgiftet mot många sjukdomar som orsakas av näringsbrist eller en felaktig kost. Fisk och skaldjur innehåller förstklassigt protein, lite salt, samt viktiga vitaminer och mineralämnen. Vitt fiskkött har låg fetthalt medan fettet i färsk fet fisk innehåller omega-3
och viktiga fettsyror som bidrar till att hålla kranskärlen friska och på så vis förhindra hjärt- och kärlsjukdomar. Fisk är utmärkt mat för hjärnan och smakar dessutom fantastiskt. Prova recepten här i boken du kommer att fastna på kroken!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9781445401546
- Titel
- Njut av fisk och skaldjur
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 150 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 360 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk är mat för den moderna människan och
själva motgiftet mot många sjukdomar som
orsakas av näringsbrist eller en felaktig kost.
Fisk och skaldjur innehåller förstklassigt protein, lite salt,
samt viktiga vitaminer och mineralämnen. Vitt fiskkött har
låg fetthalt medan fettet i färsk fet fisk innehåller omega-3
och viktiga fettsyror som bidrar till att hålla kranskärlen
friska och på så vis förhindra hjärt- och kärlsjukdomar.
Fisk är utmärkt mat för hjärnan och smakar dessutom
fantastiskt. Prova recepten här i boken du kommer att
fastna på kroken!
Mått: 119x150 mm