Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MatManager

MatManager

Övrigt tryckt och skrivet.

Nyskick. MatManager heter hjälpredan från Svensk Köttinformation som gör veckans middagsplanering och inköpsrundorna i butiken till ett sant nöje. Hemma blir det mer tid att syssla med det allra roligaste, nämligen att laga god mat, både på vardagar och helger. MatManagern är inte tidsbunden - den går att börja använda nu genast.
Här finns plats för den egna middagsplaneringen vecka för vecka och inköpslista att ta med till butiken. Med allt inskrivet vet hela hushållet vilken mat som vankas de närmaste dagarna. 52 köttrecept beledsagas av goda och praktiska tips. Recepten innehåller svenskt gris-, nöt- och lammkött av olika styckningsdetaljer och i varierande svårighetsgrad. Till jul följer två extra recept för den älskade julskinkan.
Var styckdetaljen på djuret sitter syns på ett tydligt schema. Hur den ska tillagas och råd för alla tillagningsmetoder, steka i panna och ugn, koka och woka följer med.
Vidare finns goda såser, marinader och ett stycke om konsten att laga mat med vin. Färska örter, potatis, rotfrukter och lök som passar sällsynt bra till allt kött beskrivs närmare i MatManagern.
Sveriges regerande köttkock, Anders Wilhelmsson, ger handfasta kökstips och berättar även om nödvändig köksutrustning för bra resultat i matlagningen.
Hur man äter nyckelhålsmat beskrivs liksom skillnaden mellan manligt och kvinnligt ätande. Och hur man undviker järnbrist genom att äta något med kött varje dag.
Att äta det som producerats nästgårds och inom landets gränser borde i dag vara det självklara valet. Det ger Svensk Köttinformations VD Ella Nilsson uttryck för i en betraktelse över det goda matlivet i Sverige. Några sidor ägnas åt svenska mervärden, kvalitet och märkning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish