Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Märta och Julia : samlingsvolym, tre böcker i en!

Märta och Julia : samlingsvolym, tre böcker i en!

Inbunden bok Bonnier Carlsen. 2015. 96 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Märta är tokig i hästar, men kanske inte så där bestämd som de andra tjejerna på ridskolan. Märta är mer av en drömmare, och lite rädd är hon också. Men en drömmare måste väl också få älska hästar! I den här samlingsvolymen kan du läsa om när hon besöker en hopptävling (för hon vågar ju inte hoppa själv ännu) och när hon får träffa den fantastiskt vackra Silverhästen igen. Dessutom får du lära dig en massa svåra hästord och hur man sadlar och tränsar en häst i Märtas underhållande faktabok.
En rolig och lättläst serie om kärleken till hästar, för såväl hästbitna som hästrädda läsare. Namnad. Några kladdade extrasidor längst bak i boken borttagna samt lite kulspetskladd på bakre pärms utsida men själva böckerna rena och fina.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163881435
Titel
Märta och Julia : samlingsvolym, tre böcker i en!
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2015
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 217 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
505 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tre böcker i en om Märta som älskar hästar, men också är lite rädd för dem...

Märta älskar verkligen hästar! Men de kan vara lite läskiga också... I den här samlingsvolymen kan du läsa om när hon besöker en hopptävling (för hon vågar ju inte hoppa själv ännu) och när hon får träffa den fantastiskt vackra Silverhästen igen. Dessutom får du lära dig en massa svåra hästord och hur man sadlar och tränsar en häst i Märtas underhållande faktabok.

"Hästar" är en humoristisk serie som ingår i Lätt-att-läsa. Böckerna handlar om Märta - hästälskaren som börjat på ridskola men samtidigt är rädd för hästar. Underhållande läsning som beskriver kärleken till hästar, livet i stallet, känslor och vänskap. Nybörjarläsaren får också en del fakta på köpet.

Läs även de övriga böckerna i serien "Hästar": Märta börjar rida, Märta rider vilse, Märta galopperar, Märtas hästsommar, Märta och stallkompisarna, Märta på ridläger.

"Det är en perfekt läsa-lätt-bok med korta meningar och många uttrycksfulla och humoristiska färgillustrationer. Samtidigt passar den alldeles utmärkt som högläsningsbok, till nöje och även till lite nytta för både hästfrälsta barn och vuxna." Britta Dreborg, BTJ-häftet