Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Kirurgi

Kirurgi

Inbunden bok Studentlitteratur AB. 3 uppl. 2012. 931 sidor.

Mycket gott skick. En del understrykningar i några av kapitlen, annars oerhört gott skick!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789144057149
Titel
Kirurgi
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
2010
Omfång
931 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
2146 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kirurgin har under de senaste åren genomgått en omfattande utveckling vilken möjliggjorts genom ny medicinsk-teknisk utrustning, nya operationsmetoder och medicinska framsteg inom närliggande specialiteter. I denna tredje upplaga av Kirurgi har författarna breddat basen för boken och strävat efter att den skall bygga på evidensbaserad kunskap. Den ger därmed en representativ bild av dagens kirurgiska kunskapsområde.

Liksom tidigare ingår basala kapitel som ger en nödvändig kunskapsplattform för kliniskt verksamma kirurger. Till detta kommer ett stort antal kapitel med klinisk inriktning inklusive handläggning av akuta fall inom barn-, neuro- och toraxkirurgi. Nya kapitel behandlar bland annat smärta, kvinnomisshandel, rättsintyg, genusperspektiv inom kirurgi samt kirurgi och krigskirurgi i låginkomstländer.

Bokens primära mål är att motsvara kursplanen för kirurgi inom läkarprogrammen. Den täcker även innehållet i urologi och anestesiologi på denna nivå. Boken kan med fördel användas inom sjuksköterskeutbildningen samt som uppslagsverk på olika nivåer.

På bokens webbplats ligger ett stort antal undervisningsfilmer som komplement till läroboken. Här finns även många av bokens illustrationer som bildspel att användas i undervisningen samt referenser till aktuella webbplatser. För att få tillgång till materialet krävs en aktiveringskod. I varje bok finns en unik kod som efter aktivering är förbrukad. För att säkerställa att du som kund får denna kod är boken inplastad.