-
Det klassiska italienska köket
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1984. 272 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
Italiensk kokkonst enligt gammal fin tradition.
Boken är indelad i årstiderna med menyer för varje årstid och dess råvaror. Kapitel med pastarätter, lätta lunchrätter, entrérätter, efterrätter. Författarna driver en kockskola i R läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137085700
- Titel
- Ital.Köket
- Författare
- Bettoja, Jo - Cornetto, Anna Maria - Lindberg, Asra
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1984
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 775 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137085700 -
Buonissimo! : italienska kök och smultronstäl...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 191 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat klotryggband. Gåvotillskrift.
Smaka på Bo Hagströms italienska favoriträtter
I Buonissimo! berättar Bo Hagström om hur många av de mest älskade italienska recepten har uppstått ur människors kamp för sin överlevnad, rätter som till exempel läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435297
- Titel
- Buonissimo! : italienska kök och smultronställen
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 252 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 855 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaka på Bo Hagströms italienska favoriträtter
I Buonissimo! berättar Bo Hagström om hur många av de mest älskade italienska recepten har uppstått ur människors kamp för sin överlevnad, rätter som till exempel panzanella, den klassiska brödsalladen som vi förknippar med italiensk matglädje. I Italien finns inget enhetligt nationellt kök. I stället handlar det om flera olika kök och ett unikt utbud av lokala råvaror.
Få känner Italien och dess matkultur som Bo Hagström. Hans italienska resa började redan för fyrtio år sedan, och under åtta år har vi bänkat oss framför teven för att se honom åka runt på den italienska landsbygden, lyfta på grytlocken, sniffa och smaka och förtjust dela ut betyget: Buonissimo! Jättegott! I boken Buonissimo! tar han oss med till landet där folket är lyckliga över sin jord och sitt bröd. Han lagar sina favoriträtter - däribland läckra pastarätter, en krämig risotto och den varma dipsåsen bagna cauda - och förklarar hur kärleken till det enkla och genuina köket faktiskt har förändrat världens matvanor.
"Mina matminnen från Italien är inte bara minnen av smaker och dofter från fantastiska kök. Det är lika mycket minnen av platser, människor och kärlek. Min bok är både en guide och en kokbok, för platserna och maten hänger intimt samman i Italien. För att du ska få samma stora matupplevelser som jag har i Italien får du därför inte bara recepten utan också mina smultronställen där du hittar den goda maten."
Bo Hagström
Ica Bokförlag 1 9789153435297 -
Moderna mamman - 12 moderna italienska mammor...
Inbunden bok. Lactalis AB. 1 uppl. 2010. 22021500002 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163382222
- Titel
- Moderna mamman : [12 moderna italienska mammor avslöjar sina bästa familjerecept]
- Författare
- Adsbøl, Mikkel
- Förlag
- Stockholm : Lactalis AB
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Lactalis AB 1 9789163382222 -
Italienska smakens källa
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 143 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
Vad är det som gör att det italienska köket smakar så..."italienskt"?
Fernando di Luca reser till Italien för att söka upp Den italienska smakens källa. Han söker upp sina vänner odlare, producenter, matlagare och många fler. Här läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428725
- Titel
- Italienska smakens källa
- Författare
- Fernando Di Luca - Lars Falk - Marco Baudone
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 276 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 838 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det som gör att det italienska köket smakar så..."italienskt"?
Fernando di Luca reser till Italien för att söka upp Den italienska smakens källa. Han söker upp sina vänner odlare, producenter, matlagare och många fler. Här hittar han sina rötter, traditioner och återupplever minnet av "smaken hemifrån". Under resan uppehåller han sig länge vid olika hållplatser som citron, tomat, salt, kapris, sardell, oliv, tryffel och ost mm.
På dessa smaker har krögaren Marco Baudone komponerat underbara recept.
Fernando di Luca - Har öppnat dörren till det italienska köket genom att introducera pastan och olivoljan för det svenska folket.
Lars Falk - En av Sveriges mest legendariska copywriters- han har också varit med om att skapa den moderna kokbokstrenden bla genom Carl Butlers kokbok.
Marco Baudone - En av Sveriges ledande kockar med rötter i Italien.
Jan Bengtsson - En av Sveriges mest kända fotografer med ett stort antal kokböcker bakom sig, bl.a. Carl Butlers kokbok.
Ica Bokförlag 1 9789153428725
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn