Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151851501
- Titel
- Fester & bufféer : ur Allt om mat
- Författare
- Karlström, Ulla - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Prisma
2
9789151851501