-
Baka med godis Lakrits & Choklad
Inbunden bok. Expressen. 2016.
Nära nyskick. Utgiven av Expressen 2016. Baka med godis är ett roligt och enkelt sätt att göra bakningen mer kreativ. Baka en kaka proppad med ditt älsklingsgodis blir oslagbart gott. I den här boken får du en mängd recept på kakor, tårtor, cheesecakes, glass och desse läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479006
- Titel
- Baka med godis, lakrits & choklad
- Författare
- Elisabeth Johansson
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 275 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med lakrits, choklad och godis, kan det bli annat än gott? I den här nya boken får du en mängd recept på kakor, tårtor, cheesecakes, glass och desserter som gör att du kan njuta ännu mer av dina favoritsmaker. Lakrits- och chokladdrottningen Elisabeth Johansson delar med sig av sina allra ljuvligaste recept.
Ytterligare författare: Johansson, Elisabeth
Ytterligare fotografer: Kleinschmidt, Wolfgang
Ytterligare designers: Frank, Lena
Expressen 9789188479006 -
Laga o njut Choklad
Inbunden bok. Egmont Richter. 1 uppl. 1997. 96 sidor.
Mycket gott skick. Utgiven av Egmont Richter 1997. Delikata chokladrecept som passar alla. Oemotståndliga idéer för desserter, kakor och konfektyr, Mer än 70 recept för alla tillfällen. Steg-för-steg instruktioner som är enkla att följa och ger ett fantastiskt resultat. Ett läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177058321
- Titel
- Laga o njut Choklad
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 247 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 589 g
- Språk
- Svenska
Egmont Richter 1 9177058321 -
Frestelser av choklad Frossa i läckra recept...
Inbunden bok. Parragon Books. 1 uppl. 2008. 223 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Parragon Books 2008. För de flesta av oss är choklad en stor passion. Få förmår motstå den sammetslena konsistensen, de mättade färgerna och den utsökta smaken. "Frestelser av choklad" är en aptitretande samling chokladrecept som sträcker sig f läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407535838
- Titel
- Frestelser av choklad : frossa i läckra recept skapade för verkliga chokladälskare
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 224 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1178 g
- Språk
- Svenska
Parragon Books 1 9781407535838 -
Alla tiders choklad Läckert och lättlagat ste...
Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2004. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Paragon 2004. Choklad ! I hundratals år har människor jorden runt förförts av den lockande och frestande kakaon. I den här boken presenteras en mängd oemotståndliga chokladrecept. Lyxiga chokladkakor, tårtor, småkakor, varma och kalla chokladde läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1405422572
- Titel
- Alla tiders choklad : läckert och lättlagat steg för steg
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
Parragon 1 1405422572 -
Choklad Från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 1 uppl. 2005. 63 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Utgiven av Bonnier Impact 2005. Den erkände chokladexperten Sara Jayne Stanes frossar i allt om choklad - från dess intressanta historia och tillverkning till chokladprovning och utsökta, men lättlagade recept. Bered dig på nya smaksensationer och passion läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100108766
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 63 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer. På tal om smaker och aromer visste du att kakaobönan kan ge upphov till närmare 300 olika smaker och 400 aromer? Och lägg därtill kakaofettets unika sammansättning som gör att chokladen bokstavligen smälter i munnen himmelskt. För att visa chokladen från dess rätta sida går vi grundligt till väga och börjar med dess historia, och hamnar då i Mexico för 2500 år sedan. Då förtärdes choklad enbart som dryck, och som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad. Men det finns mycket mer att lära om choklad: som till exempel hur du bäst avsmakar den och var du hittar choklad värt namnet. Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.Upptäck en läcker liten bok till ett läckert litet pris!
Bonnier Impact 1 9100108766 -
Choklad Från brownies till praliner
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2010. 64 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Bonnier Fakta 2010. Den erkände chokladexperten Sara Jayne Stanes frossar i allt om choklad - från dess intressanta historia och tillverkning till chokladprovning och utsökta, men lättlagade recept. Bered dig på nya smaksensationer och passion läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186263089
- Titel
- Choklad : från brownies till praliner
- Författare
- Stanes, Sara Jayne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 198 x 199 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 321 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns inget bättre än choklad! Mörk choklad, vit choklad, praliner, tryfflar eller varför inte gräddig varm drickchoklad. Den erkända chokladexperten Sara Jayne Stanes lotsar oss med säker hand detta på hav av smaker och aromer.För att visa chokladen från dess rätta sida går hon grundligt till väga och börjar med dess historia. Då hamnar vi i Mexico för 2 500 år sedan och choklad förtärdes enbart som dryck - som sådan var smaken långt ifrån dagens varmchoklad. Vi följer sedan chokladens utveckling ända fram till våra dagars choklad.Det bästa sparar vi till sist; att njuta av chokladen. Vad sägs om läckerheter som varm chokladmousse, eller frusna bär med vit chokladsås? Recepten är okomplicerade, men resultaten häpnadsväckande utsökta.
Bonnier Impact 9789186263089 -
Choklad
Inbunden bok. Richters. 1 uppl. 2001. 311 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Richters 2001. Byborna kunde inte tro sina ögon. Det fula och nedgångna bageriet hade förvandlats. Fasaden var vitkalkad, fönsterluckorna scharlakansröda och ovanför dörren hängde en handmålad skylt: La Céleste Praline Chocolaterie Artisanale. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177110862
- Titel
- Choklad med filmomslag
- Författare
- Joanne Harris
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 311 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 140 x 221 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 361 g
- Språk
- Svenska
Richters 1 9177110862 -
Choklad för alla tillfällen
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2011. 192 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Tukan Förlag 2011. I den här boken får du fler än 60 recept där alla är baserade på choklad. Det är både trevligt att baka och äta chokladrätter. Kakor, tårtor, pajer, desserter, godbitar och drycker. Till recepten finns vackra foton. ///// Gra läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013153
- Titel
- Choklad för alla tillfällen
- Författare
- Pettersson, Sofia
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är ett sant nöje att baka med choklad och ännu trevligare är det att äta det man har bakat.
De chokladstinna kakorna, tårtorna, pajerna, desserterna, godbitarna och dryckerna i den här boken är en fröjd för både ögat och gommen.
Boken innehåller över 60 frestande recept med tillhörande vackra och stämningsfulla miljöbilder som inspirerar.
Format: 166 x 207, vadderade pärmar
Fler titlar i samma serie: Tapas för alla tillfällen
Tukan Förlag 9789174013153 -
Njut av Choklad En samling med över 100 läckr...
Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2007. 240 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Parragon 2007. Här är boken att försjunka i varje gång du letar efter något sätt att tillfredsställa ditt eget begär efter choklad och samtidigt servera din familj och dina goda vänner något riktigt gott. 112 frestande och utsökt goda, fotoillu läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407509815
- Titel
- Njut av Choklad : en samling med över 100 läckra recept
- Författare
- Månsson, Theresa
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 120 x 150 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 366 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av CHOKLAD
En samling med över 100 läckra recept
Ordet "choklad" har en nästen magisk klang, det håller säkert varenda chaakladtokig människa med om. Som tur är finns det ett oändligt antal olika sätt att använda choklad; i matlagning, varma desserter, tårtor, småkakor, kalla desserter och glass. Allt blir extra tilltalande när det innehåller just choklad. Här i boken att försjunka i varje gång du letar efter något sätt att tillfredställaa ditt eget begär efter choklad och samtidigt servera den familj och dina goda vänner något riktigt urläckert.
- 112 frestande och utsökt goda recept
- korfattade instruktioner till varje kapitel, vart och
ett fullt av tips och idéer
- tydliga och enkla ingrediensförteckningar och
anvisningar som ger perfekta resultat
- varje recept illustreras av fotografier som får det att
vattnas i munnen
Parragon 1 9781407509815 -
Choklad
Inbunden bok. Allt om Mat. 2010.
Nära nyskick. Utgiven av Allt om Mat 2010. De bästa recepten från Allt om Mat. Boken är indelad i fyra kapitel - desserter, kakor och tårtor, chokladgodis och choklad i koppen. Här finns chokladfudgefondue, chokladmousse, chokladfondant, mjölkchokladkaka, chokladtryffe läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186187354
- Titel
- Choklad
- Författare
- Karlström, Ulla - Landqvist, Malin - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva
- Förlag
- Stockholm] : Allt om Mat
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Allt om Mat 9789186187354
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn