Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
BLÅ FISK : hållbara recept för dig som älskar hav
BLÅ FISK : hållbara recept för dig som älskar hav BLÅ FISK : hållbara recept för dig som älskar hav BLÅ FISK : hållbara recept för dig som älskar hav BLÅ FISK : hållbara recept för dig som älskar hav

BLÅ FISK : hållbara recept för dig som älskar hav

Nyskick. FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Institution: MSC.
Förlag: Recito Förlag, 2014.
Omfång: 132 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Danskt band.
Mått: 215 x 280 mm. --- Ät blå fisk för en godare och grönare planet! Kokboken Blå Fisk riktar sig både till redan frälsta fiskälskare och till dig som vill testa att laga fisk och skaldjur för första gången. Här samsas fantastiska fiskrecept, framtagna av Svenska Juniorkocklandslaget. Allihop är baserade på fisk och skaldjur som är miljömärkta. Genom att välja MSC-märkta fiskar och skaldjur bidrar du till att hjälpa världens hav på traven så att även kommande generationer ska kunna njuta av vildfångad fisk. Det gör dina stordåd i köket lite godare, på flera sätt. --- GLÖM INTE ATT TITTA PÅ MINA ANDRA ANNONSER!. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163743368
Titel
Blå fisk : hållbara recept för dig som älskar hav
Förlag
Recito Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
132 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
215 x 280 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
650 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ät blå fisk för en godare och grönare planet!

Kokboken Blå Fisk riktar sig både till redan frälsta fiskälskare och till dig som vill testa att laga fisk och skaldjur för första gången. Här samsas fantastiska fiskrecept, framtagna av Svenska Juniorkocklandslaget. Allihop är baserade på fisk och skaldjur som är miljömärkta. Genom att välja MSC-märkta fiskar och skaldjur bidrar du till att hjälpa världens hav på traven så att även kommande generationer ska kunna njuta av vildfångad fisk. Det gör dina stordåd i köket lite godare, på flera sätt.