Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KAJAK – Upplevelser och motion
KAJAK – Upplevelser och motion KAJAK – Upplevelser och motion KAJAK – Upplevelser och motion KAJAK – Upplevelser och motion

KAJAK – Upplevelser och motion

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. 2007. 182 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. ytmärken på omslaget samt liten vit etikett på smutssidan. – Se fler bilder! –– En inspirerande och pålitlig guide för alla tur- och motionspaddlare. På ett enkelt sätt - i text och bild - berättar den det du behöver veta både som nybörjare och som erfaren paddlare. Här beskrivs paddlingstekniker, olika typer av kajaker och utrustning, säkerhet till sjöss, grundläggande navigering, hur man paddlar säkert med barn, kajaken som träningsredskap, vad man ska tänka på vid turpaddling och mycket mer.Allt fler världen över faller för tjusningen med kajakpaddling. I kajaken sitter du nära vattenytan och rör dig framåt i stort sett ljudlöst, vilket ger en otrolig närhet till naturen och en möjlighet att utforska områden dit inga andra båtar når. Paddling är samtidigt en allsidig och effektiv träningsform. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146214878
Titel
Kajak : upplevelser och motion
Författare
Öystein Köhn - Harald Rishovd
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2007
Omfång
182 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Kajak. Upplevelser och motion är en inspirerande och pålitlig guide för alla tur- och motionspaddlare. På ett enkelt sätt - i text och bild - berättar den det du behöver veta både som nybörjare och som erfaren paddlare.
Här beskrivs paddlingstekniker, olika typer av kajaker och utrustning, säkerhet till sjöss, grundläggande navigering, hur man paddlar säkert med barn, kajaken som träningsredskap, vad man ska tänka på vid turpaddling och mycket mer.Allt fler världen över faller för tjusningen med kajakpaddling. I kajaken sitter du nära vattenytan och rör dig framåt i stort sett ljudlöst, vilket ger en otrolig närhet till naturen och en möjlighet att utforska områden dit inga andra båtar når. Paddling är samtidigt en allsidig och effektiv träningsform.