En handbok choklad
Varför är det så intressant med choklad? Räcker det inte med att det är gott? Jo, jo, men vore det inte bra att veta mer om vad som gör en del choklad mycket godare än annan? Visste du till exempel att smaken inte bara hänger på procenten? Hög kakaohalt är inte detsamma som bra choklad. Vår tanke med att skriva en bok om choklad är att öppna ögonen och skingra en del svammel. Vi vill inte tala om rätt eller fel, lika litet som vi kan bestämma vilken dessert som är godast. Ambitionen är att ge dig nycklarna till ett bättre val (vad det nu kan innebära för dig!) nästa gång du köper choklad. När allt kommer omkring är det bara du själv som kan avgöra vad som är gott eller inte. Lita inte på förståsigpåarna, lita på dig själv och din egen smak.
Förlag: Grenadine Bokförlag.2004.Inbunden.58 sidor.Laminat.Rikt illustrerad i färg.Format 24,7x17,7cm.Vikt 320 g.Språk: Svenska.Absolut nybok.Frakt och förpackning 30 kronor.(Sverige).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9185329010
- Titel
- En handbok choklad
- Författare
- Örjan Westerlund
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 58 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 320 g
- Språk
- Svenska