Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi

Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi

Inbunden bok Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2007. 142 sidor.

Mycket gott skick. ..........Förstå samspelet mellan människa och hund! Här får du massor av tips och goda råd oavsett om du redan har eller om du tänker skaffa hund. Boken ger också en bättre förståelse för samspelet mellan människa och hund, vilket gör det lättare att få en lycklig samvaro med sin fyrbenta vän. Det är mycket en blivande hundägare måste tänka på. Åsa och Anders lotsar dig förbi alla farliga fallgropar. Viktigast av allt är att välja rätt ras! Hundens sociala träning börjar redan i valplådan, och därför är det även viktigt med rätt uppfödare. Gör sedan rätt med valpen och du får mycket gratis när du vill att unghunden ska lyda.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155235963
Titel
Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi
Författare
Åsa Albom - Anders Hallgren
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2007
Omfång
142 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Förstå samspelet mellan människa och hund!Detta är en heltäckande bok om hundens utveckling från nyfödd valp till vuxen hund, skriven av hundpsykologerna Åsa Ahlbom och Anders Hallgren, som är de främsta på sitt område.Här får du massor av tips och goda råd oavsett om du redan har eller om du tänker skaffa hund. Boken ger också en bättre förståelse för samspelet mellan människa och hund, vilket gör det lättare att få en lycklig samvaro med sin fyrbenta vän.Det är mycket en blivande hundägare måste tänka på. Åsa och Anders lotsar dig förbi alla farliga fallgropar. Viktigast av allt är att välja rätt ras! Hundens sociala träning börjar redan i valplådan, och därför är det även viktigt med rätt uppfödare. Gör sedan rätt med valpen och du får mycket gratis när du vill att unghunden ska lyda.Läs om hundens utveckling från valp till vuxen hund och lär dig hur du kommunicerar med, aktiverar och tränar din hund. Författarna tar upp vanliga problem som hoppande, skällande, aggression mot andra hundar eller varför din hund inte kommer när du ropar på den - och givetvis vad du kan göra åt saken!Boken innehåller massor av fina fotografier tagna av Eivor Rasehorn, en av de bästa hundfotograferna i landet.