Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Uterummet : hemmets gröna oas

Uterummet : hemmets gröna oas

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2002. 104 sidor.

Nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127354091
Titel
Uterummet : hemmets gröna oas
Författare
Truedsson, Åke
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2002
Omfång
104 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
388 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vad kan man odla i ett frostfritt uterum – och hur gör man det? Här finns tipsen om hur man odlar växter som inte tål att tillbringa våra vintrar utomhus, men som både blommar och ger frukt i uterummet – t ex kamelia, gardenia, aprikos, kiwi, apelsin och citron.

I Sverige är uterummet växtälskarens önskedröm. Här kan man äntligen ägna sig åt att odla många slags ömtåliga växter. Det mesta är möjligt, bara uterummet hålls frostfritt under vintern.

Här presenteras dels växter som måste stå frostfritt på vintern och sedan kan flytta ut i trädgården på sommaren, dels sådana som bör stå i uterummet hela året. Skötsel, jordblandningar, krukstorlekar och andra praktiska tips finns det gott om. Att i mars kunna njuta av blommande persikoträd i miniatyr och kamelior och sedan plocka egna kiwi under augusti är inte fel.

Uterummet – hemmets gröna oas är tidigare utgiven med titeln Odlarglädje i uterum och på balkong. Denna nya utgåva ingår i Gröna serien. Boken riktar sig till alla alla som vill veta vad och hur man kan odla i ett frostfritt uterum.

Åke Truedsson är ordförande i Skånska Trädgårdsföreningen, skriver artiklar i flera trädgårdstidningar och medverkar flitigt i TV-programmet Gröna rum. Tidigare har han bl a givit ut Odlarglädje i grönsakslandet och Tomater, även de i Gröna serien.