Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
HÅRT VÄDER TILL HAVS

HÅRT VÄDER TILL HAVS

av

Inbunden bok. Norstedts. 6 uppl. 2009. 292 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! – Det här är en bok för alla som ska ge sig ut med båt så långt att de inte ser land. Vädret kan snabbt slå om och då behöver man veta hur man ska hantera situationen. Adlard Coles Hårt väder till havs är den verkliga klassikern på området. De senaste upplagorna av boken har Peter Bruce uppdaterat. Den här sjätte upplagan innehåller det allra senaste om ny teknik, nya material, nya båttyper, seglingstekniker och tips för att manövrera motorbåtar med olika skrovform. Första delen av boken innehåller experttips utifrån vad som krävs för att segla och köra motorbåt i hårt väder: hur båten bör vara konstruerad, hur man ska hantera segel och rigg, hur man ska utnyttja motorn, hur man kan läsa vädret och anpassa sig till det, hur man ska förbereda båten och besättningen när stormen är på väg, hur man klarar stora vågor, hur man använder drivankare, medel mot sjösjuka, och söker nödhamn. Andra delen av boken är en samling beskrivningar av hur båtar och besättningar har klarat svåra stormar. Berättelserna analyseras och kommenteras av författaren. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

HÅRT VÄDER TILL HAVS HÅRT VÄDER TILL HAVS HÅRT VÄDER TILL HAVS HÅRT VÄDER TILL HAVS HÅRT VÄDER TILL HAVS

Förlagsfakta

ISBN
9789113023281
Titel
Hårt väder till havs
Författare
Peter Bruce - Adlard Coles
Förlag
Norstedts
Utgivningsdatum
20090903
Omfång
292 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
187 x 255 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
992 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är en bok för alla som ska ge sig ut med båt så långt att de inte ser land. Vädret kan snabbt slå om och då behöver man veta hur man ska hantera situationen. Adlard Coles Hårt väder till havs är den verkliga klassikern på området. De senaste upplagorna av boken har Peter Bruce uppdaterat. Den här sjätte upplagan innehåller det allra senaste om ny teknik, nya material, nya båttyper, seglingstekniker och tips för att manövrera motorbåtar med olika skrovform. Första delen av boken innehåller experttips utifrån vad som krävs för att segla och köra motorbåt i hårt väder: hur båten bör vara konstruerad, hur man ska hantera segel och rigg, hur man ska utnyttja motorn, hur man kan läsa vädret och anpassa sig till det, hur man ska förbereda båten och besättningen när stormen är på väg, hur man klarar stora vågor, hur man använder drivankare, medel mot sjösjuka, och söker nödhamn. Andra delen av boken är en samling beskrivningar av hur båtar och besättningar har klarat svåra stormar. Berättelserna analyseras och kommenteras av författaren.