Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat
VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat

VEGO & VIN – Rätt vin till vegetarisk mat

Häftad bok Blue Publishing / Stefan Lundström. 2017. 176 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Att kombinera vin med vegetarisk mat är en konst som som få behärskar. Väldigt lite finns skrivet om samspelet mellan gröna rätter och ädla drycker.

• Men i den här boken guidas du av författaren, kocken och vinkännaren Peter Streijffert som generöst delar med sig av tankar och erfarenheter kring vin, mat och grönsaksodling – och ger dig massor av spännande vegetariska recept på allt från alger till grillade desserter. Till alla recepten finns vintips. • Peter lär dig hur till exempel rosévin, rosébubbel, grüner veltliner och beaujolais blir fina parhästar när du lagar vegetariskt. Och att även de mer kraftfulla rödvinerna kan hitta vego-kompisar. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186293413
Titel
Vego & vin : rätt vin till vegetarisk mat
Författare
Peter Streijffert
Förlag
Blue Publishing, Stefan Lundström
Utgivningsår
2017
Omfång
175 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
165 x 210 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
495 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att kombinera vin med vegetarisk mat är en konst som som få behärskar. Väldigt lite finns skrivet om samspelet mellan gröna rätter och ädla drycker.
Men i den här boken guidas du av författaren, kocken och vinkännaren Peter Streijffert som generöst delar med sig av tankar och erfarenheter kring vin, mat och grönsaksodling – och ger dig massor av spännande vegetariska recept på allt från alger till grillade desserter.Till alla recepten finns vintips. Peter lär dig hur till exempel rosévin, rosébubbel, grüner veltliner och beaujolais blir fina parhästar när du lagar vegetariskt. Och att även de mer kraftfulla rödvinerna kan hitta vego-kompisar.
Ytterligare författare: Streijffert, Peter
Ytterligare designers: Karlsson, Eva
Ytterligare fotografer: Hallström, Lasse