Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789186833008

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Var är den, Ville?

Var är den, Ville?

Inbundna böcker. BarnKan. 1 uppl. 2011. 32 sidor.

Måssan och Stora Lo letar efter något. De gör de ofta. För även om Måssan är bäst att vifta på öronen, och Stora Lo är bäst på att baka väldigt goda kanelbullar med extra mycket pärlsocker och extra lite russin, så är de inte bäst på att hålla ordning hemma.
Varför ska alla saker försvinna just när man behöver dem? Ville letar inte alls. Han är nog bäst på att inte leta. Det får andra göra.
Ville bygger ett jättehögt kloss-slott åt prinsessan Ville-Gurka istället. Det är roligt! Men vad är det egentligt Måssan och Stora Lo letar efter?

Det här är ingen vanlig sagobok. Den vill också hjälpa ditt barn att ta de första stegen mot att lära sig läsa. Förutom berättelsen längre texter finns det på varje sida även kortare meningar med större bokstäver. Dessa meningar är dels berättelsen i kortversion för de mindre barnen, dels en hjälp för barnens läslek.

Läslekens pedagogik är enkel. Låt barnet koppla ihop ett föremål med dess skrivna ordbild. Visa till exempel ordet banan och peka sedan på frukten. Svårare än så är det egentligen inte.

Du kan läsleka med hjälp av bokens illustrationer. Stanna länge på varje uppslag. Peka, upptäck och samtala. Kom bara ihåg: Som i alla lekar - låt lusten och glädjen styra. Och låt barnet bestämma takten.

Läs mer på www.barnkan.se, ett systerföretag till Hegas.

Förlagsfakta

ISBN
9789186833008
Titel
Var är den, Ville?
Författare
Annika Bornemark
Förlag
BarnKan
Utgivningsår
2011
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
215 x 280 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
390 g
Språk
Svenska